Повідомлення telegram каналу - @nivki_park

Логотип телеграм спільноти - ЖК «Нивки-Парк» 2021-10-09

ЖК «Нивки-Парк»

Кількість підписників:
2723
Фото:
1080 
Відео:
23 
Посилання:
151 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
ТОВ "ІНВЕСТБУДГАЛИЧИНА" На каналі розміщується інформація про всі дії компанії на території комплексу ЖК «Нивки-Парк», а саме про виконану роботу, оголошення, попередження мешканців про майбутні роботи, а також всі новини комплексу.

Канал ЖК «Нивки-Парк» - @nivki_park - №1711

Шановні співвласники!
ТОВ «Інвестбудгаличина» повідомляє Вас, що по житловим будинка з 1 по 6, закінчився міжповірочний термін квартирних лічильників водопостачання та опалення. У зв’язку з чим, Вам необхідно провести державну метрологічну повірку зазначених вузлів обліку.
Відповідно до частин четвертої статті 3 та частини одинадцятої статті 4 Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» Ви є власниками/співвласниками вузлів/приладів обліку, а згідно з частиною 1 та частиною 2 статті 6 зазначеного закону обслуговування в тому числі метрологічна повірка зазначених вузлів здійснюється за рахунок їх власників/співвласників.
При відсутності повірки, нарахування за централізоване водопостачання та постачання теплової енергії буде проводитись згідно Методики розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг, затвердженої наказом № 315 від 22.11.2018р. Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.
З повагою,
Адміністрація ТОВ «Інвестбудгаличина».

2100
23-09-22 13:47