Повідомлення telegram каналу - @newukrei

Логотип телеграм спільноти - Новини України 🇺🇦 2021-07-23

Новини України 🇺🇦

Кількість підписників:
390
Фото:
8480 
Відео:
2690 
Посилання:
951 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Актуальні новини Неньки України! Разом до перемоги! Відправимо русню назад на болота! 🇺🇦✊

Канал Новини України 🇺🇦 - @newukrei - №12924

‼️Оперативна інформація Генерального Штабу ЗСУ станом на 06.00 11.11.2022
Розпочалася 261 доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню.
Сили оборони продовжують звільнення українських земель. В ході успішних наступальних дій наших військ на Херсонському напрямку, 9 листопада цього року, було звільнено 12 населених пунктів: Дудчани, П’ятихатки, Борозенське, Садок, Безводне, Іщенка, Костромка, Краснолюбецьк, Калинівське, Бобровий Кут, Безіменне і Благодатне.🇺🇦 Наступальні дії на зазначеному напрямку тривають. Тому, з міркувань безпеки операції, офіційне оприлюднення результатів буде згодом.
🔰За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Новоселівське, М’ясожарівка, Макіївка і Білогорівка Луганської області та Веселе, Соледар, Бахмут, Андріївка, Красногорівка, Опитне, Первомайське, Невельське, Мар’їнка і Павлівка Донецької області.
▪️Протягом минулої доби російські окупанти завдали один ракетний та 17 авіаційних ударів, здійснили майже 100 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Від цих злочинних дій постраждали райони близько 20 населених пунктів Харківської, Луганської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької та Миколаївської областей.
▪️Російські загарбники продовжують грабувати населені пункти, з яких відступають. Ворог також намагається максимально пошкодити лінії електропередач, інші елементи транспортної та критичної інфраструктури Херсонської області.
▪️Триває примусове виселення місцевих жителів з окремих населених пунктів на тимчасово зайнятих противником територіях Херсонщини. У селищі Зеленівка противник заборонив жителям будь-які переміщення по населеному пункту та здійснює дообладнання системи оборонних рубежів. У Тягинці та Козацькому окупанти замінували дороги та елементи інфраструктури, є факти підривів цивільного населення.
Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала по ворогу 10 ударів. Під ураження потрапили 7 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також 3 позиції зенітних ракетних комплексів противника.
За минулу добу Сили оборони збили ворожий гелікоптер Ка-52.✖️ Воїни ракетних військ і артилерії уразили 2 пункти управління, 10 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, 3 склади боєприпасів, 5 засобів протиповітряної оборони та 2 інші важливі військові об’єкти російських окупантів.
Віримо у Збройні Сили! Разом переможемо! Слава Україні!🇺🇦🇺🇦
60
22-11-11 05:46