Повідомлення telegram каналу - @newchnews

Логотип телеграм спільноти - Новини Чернігівщини 2021-09-29

Новини Чернігівщини

Кількість підписників:
19802
Фото:
14000 
Відео:
2830 
Посилання:
867 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Новини Чернігівщини та Чернігова Наша група в Facebook: https://www.facebook.com/groups/newch.news/?ref=share_group_link Наша сторінка в Facebook: https://www.facebook.com/newch.news/ Наш сайт: newch.news З приводу реклами: @Novyna_ch_bot

Канал Новини Чернігівщини - @newchnews - №5418

Віктор Ніколюк розповів як будуть захищати Чернігівщину у разі нападу із білорусі
«Північний Буревій» — військові навчання з такою назвою тривають на відстані кількох кілометрів біля кордону з республікою білорусь з метою протидіяти можливим викликам щодо повторного нападу ворога на цьому напрямку.
— На навчаннях ми відпрацьовуємо всі варіанти розвитку подій, які можуть бути на цей час, — зазначив командувач оперативно-тактичного угруповання «Чернігів» генерал-майор Віктор Ніколюк. — Наприклад, аналізуємо маршрути можливого висування підрозділів ворога під час наступальних дій та відповідно готуємо свій план заходів протидії.
Генерал-майор додав, що ЗСУ постійно стежать за подіями, які відбуваються у білорусі. Кількість наших військ та їхній вишкіл повинні стати стримувальним фактором, аби не дати противнику жодного шансу розпочати знову наступ із півночі.
Широкомасштабне вторгнення росії нині загартувало українську армію й це дасть гідну відсіч будь-якому ворогу.

1700
22-10-01 18:46