Повідомлення telegram каналу - @newchnews

Логотип телеграм спільноти - Новини Чернігівщини 2021-09-29

Новини Чернігівщини

Кількість підписників:
19802
Фото:
14000 
Відео:
2830 
Посилання:
867 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Новини Чернігівщини та Чернігова Наша група в Facebook: https://www.facebook.com/groups/newch.news/?ref=share_group_link Наша сторінка в Facebook: https://www.facebook.com/newch.news/ Наш сайт: newch.news З приводу реклами: @Novyna_ch_bot

Канал Новини Чернігівщини - @newchnews - №5387

У білорусі готуються воювати з Україною взимку?
Міноборони білорусі повідомило 28 вересня про початок «раптової перевірки бойової та мобілізаційної готовності військової частини 06752 (Мачулищі)».
Це відбувається на тлі мобілізації в рф та проведення псевдо-референдумів в окупованих частинах України, а також неофіційної інформації про те, що росія знову доставить військову техніку на територію білорусі залізницею.
На підприємствах складають списки військовозобов'язаних, а у військкомати викликають для визначення військово-облікової спеціальності або уточнення даних.
Частково інформацію про войовничі плани у білорусі підтверджує і український військовий оглядач Кирило Сазонов, який повідомив, що після зустрічі Лукашенка з путіним у цій країні розпочалася модернізація залізниці.
«Це підйомні розвантажувальні платформи, це маневрові локомотиви, це під’їздні шляхи – логістика до залізничних вузлів і реконструкція "Зябровки» – ще одного аеропорту», - каже Сазонов.

658
22-09-28 19:40