Повідомлення telegram каналу - @newchnews

Логотип телеграм спільноти - Новини Чернігівщини 2021-09-29

Новини Чернігівщини

Кількість підписників:
19534
Фото:
13700 
Відео:
2760 
Посилання:
852 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Новини Чернігівщини та Чернігова Наша група в Facebook: https://www.facebook.com/groups/newch.news/?ref=share_group_link Наша сторінка в Facebook: https://www.facebook.com/newch.news/ Наш сайт: newch.news З приводу реклами: @Novyna_ch_bot

Канал Новини Чернігівщини - @newchnews - №19149

На останньому судовому засіданні Голиця так зарядив прокурора грошима, що той без жодного докору совісті зачитав вимогу до суду, в якій забажав позбавлення волі на 5-ть років для 84-річної Євдокії Кунденко і стільки ж для голови Плисківської громади Марини Вірко.
Колегія судді Борзнянського районного суду Луговець О.А., Ріхтер В.В., Данько О.В. тепер стоять перед вибором - закрити цю абсурдну справу, або припасти на щедрі пропозиції Голиці. Як поступлять судді, побачимо в понеділок, коли останнє слово скажуть замовнообвинувачені. Але, вже зараз можемо з впевненістю сказати, що спокуси від Голиці точно не перекриють позбавлення роботи та пенсії. Думайте!
P.S. Подібна замовна справа Голиці проти журналістів вже була в Новозаводському суді Чернігова. Її він з тріском програв витративши 100 тис$, бо у судді вистачило інстинкту самозбереження.

7500
24-07-21 11:09