Повідомлення telegram каналу - @nerukhomiua

Логотип телеграм спільноти - NERUKHOMI by DS 2022-02-04

NERUKHOMI by DS

Кількість підписників:
2266
Фото:
819 
Відео:
11 
Посилання:
1140 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
CEO & founder Nerukhomi.ua Денис Петров 🟣 Що де почали будувати 🟣 Всі спроби здати в експлуатацію 🟣 Експертні огляди документів новобудов та забудовників 🟣 Думки, коментарі та особистий погляд на ринок 📬Зв'язок з нами: welcome@nerukhomi.ua

Канал NERUKHOMI.UA - @nerukhomiua - №1540

​​🎯Справа проти Укрбуду та відновлення іпотечного ринку. Топ подій вересня
⚡️
У центрі уваги знову "Укрбуд"
ВАКС розглядає справу щодо будівництва паркінгу замість басейну для спеціалізованої школи. Обвинуваченими у цій справі проходять колишній головний архітектор Києва Сергій Целовальник та екскерівник "Укрбуд Девелопмент" Олег Майборода. Крім того, зупинено дію ліцензії для компанії “Житло-Капітал”, яка несе відповідальність за фінансування будівництва об’єктів “Укрбуду”.
⚡️Боротьба з висотною забудовою Подолу
Нова очільниця Департаменту охорони культурної спадщини КМДА має намір скасувати наказ, що було видано у травні 2022 року, згідно з яким на Подолі дозволено будівництво споруд висотою – 27 та 42 метри.
⚡️Друге життя ЖК Нова Буча
Зруйновані секції ЖК Нова Буча почали відбудовувати. Вартість виконання робіт становить 80,3 мільйона гривень – їх фінансує Служба відновлення у Київській області.
⚡️Банкрутство забудовника з Хмельницького
Хмельницького забудовника "Цивільжитлобуд" визнали банкрутом. Відповідне рішення ухвалив Верховний суд. Відомо, що процедура ліквідації підприємства вже розпочалася.
⚡️Микільська Слобідка знову під загрозою забудови
Земельні ділянки загальною площею 6,3 га на Микільській Слобідці у Києві виставили на продаж. В свою чергу у КМДА зазначили, що землю передадуть тільки для створення зеленої зони.
⚡️Статистика та цифри
В Україні, в першому півріччі 2023 року в Україні було введено в експлуатацію 44,3 тисячі нових квартир. Крім того, іпотека набирає обертів. Наразі відомо, що загальна сума виданих кредитів за держпрограмою “єОселя” становить більше 5 млрд грн. Найбільше пільгових іпотек було оформлено у Києві – 531 квартира та Київській області – 953 квартири.
Детальний огляд ТОП подій вересня у дайджесті від НЕРУХОМІ👉 https://bit.ly/3PJlhNg
🟣Facebook 🟣Linkedin
290
23-10-03 15:30