Повідомлення telegram каналу - @nads_ukr

Логотип телеграм спільноти - НАДС 2021-05-08

НАДС

Кількість підписників:
3090
Фото:
3110 
Відео:
170 
Посилання:
1460 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Національне агентство України з питань державної служби 🇺🇦

Канал НАДС - @nads_ukr - №3985

🙌Днями в рамках #CareerWeek відбувся воркшоп «Старт кар'єри в державній службі» для здобувачів Кафедри публічного управління та адміністрування ДТЕУ. Чому варто спробувати власні сили на державній службі і чому державна служба є перспективним місцем роботи для молоді розповів представник Національного агентства України з питань державної служби.
👉Зокрема, мова йшла про місію, цінності, візію публічної служби, процеси відбору та вимоги до кандидатів на державну службу, а також стажування та працевлаштування на публічній службі. Це можливість спробувати свої сили й пройти своєрідний тест-драйв на публічній службі. Окремо, студенти мали змогу почути про нові ініціативи та проєкти Агентства. А саме, про #HRMIS, Резерв відновлення, Eng4PublicService, освітні серіали про публічних службовців, що покликані розширити знання про систему органів влади в Україні.
🗂Якщо вас зацікавила можливість стажування в НАДС детальну інформацію можна знайти тут - https://nads.gov.ua/vakansiyi-v-nads . Спробуйте свої сили! Можливо це ваш квиток у майбутнє!
🤝Додамо, що «Career week-2024» – це фаховий майданчик для спілкування між представниками компаній, студентами й випускниками, а також унікальна можливість поєднати інтереси роботодавців та шукачів роботи в одному місці, в один час.
Зображення до поточного посту у каналі "НАДС" - @nads_ukr
Зображення до поточного посту у каналі "НАДС" - @nads_ukr
Зображення до поточного посту у каналі "НАДС" - @nads_ukr
1100
24-10-11 12:59