Логотип телеграм спільноти - ББС Небесна Кара 54 ОМБр
Офіційний канал Батальйону Безпілотних Систем Небесна Кара, 54 ОМБр Наше гасло: "Зло - має бути покарано! Ворог - має бути знищений!" Приєднуйтесь до нас, підримуйте нас! Більше донатів - більше контенту! Дякуємо! Зворотній зв'язок: bbcnk54@gmail.com
Логотип телеграм спільноти - STERNENKO
Сергій Стерненко🇺🇦 Волонтерські картки: 4441114454997899 моно 5168745030910761 приват ❗️Не ведіться на шахраїв, нікому не пишу, не прошу гроші, поповнити рахунок чи щось купити. Усі збори на армію публічні. Російська мова у коментах заборонена.
Логотип телеграм спільноти - Сергій Притула
Посилання на канал: https://t.me/serhiyprytula Мій фейсбук - https://www.facebook.com/serhiyprytula/ Інстаграм - https://www.instagram.com/siriy_ua/ Youtube - https://www.youtube.com/prytula БАЗА МОНО - https://base.monobank.ua/89gMbvnkrTu7sR
Логотип телеграм спільноти - Bitcoin, інвестування, гроші - Лінивий CRYPTO інвестор
Підписуйся на канал Frontend Shinobi, щоб отримувати найсвіжіші техніки, поради та інструменти для веб-розробників. Хочеш бути в тренді? Хочеш створювати стильні сайти та веб-додатки? Тоді тобі точно сюди!

Повідомлення telegram каналу - @modernpantry

Логотип телеграм спільноти - Модерна Спіжарка 2021-12-15

Модерна Спіжарка

Кількість підписників:
3403
Фото:
7190 
Відео:
729 
Посилання:
4390 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Смачне з усього світу і трошки більше. Канал з новинами та історіями зі світу їжі.

Канал Модерна Спіжарка - @modernpantry - №9060

♨️ЧАСНИКОВІ СТРІЛИ
#страви_з_історією
Давненько у нас не було рецептів, а цей так і проситься як ода українським городам
Смак українських страв сезонний, й це не данина моді, а тому, що ми досі багато продуктів вирощуємо самостійно і й знаємо про шлях "з грядки на тарілку" не з книжок, а довіду
Тож, якщо у вас росте часник, саме час зрізати його стрілки, інакше вся сила піде у насіння й головка часнику лишиться недорозвинутою.
ІНГРЕДІЄНТИ
300 г стріл (чи скільки назрізали)
1 ст. л соєвого соусу
1 ст.л насіння кунжуту
2 ст. л олії
20 г вершкового масла
ПРИГОТУВАННЯ
Стрілки миємо та ріжемо довжиною 5-6 см., або як вам більше подобається.
У глибоку сковорідку наливаємо олію та кладемо стрілки, накриваємо кришку і смажимо до 10 хв, але треба пробувати - бо товщина і свіжість стріл буває різною. Мають стати м'якими.
Далі робимо сильний вогонь, додаємо соєвий соус та кунжут, просмажуємо й додаємо вершкового масла.
Ідеально з вареним яйцем "у мішечок", картопляним пюре чи рисом. Йогурт чи кефір теж добре
247
23-06-13 15:42