Повідомлення telegram каналу - @miraxua

Логотип телеграм спільноти - MIRAX UA 2021-10-28

MIRAX UA

Кількість підписників:
746
Фото:
697 
Відео:
114 
Посилання:
80 
Категорія:
Блоги
Опис:
Канал інвесторів ЖК Міракс Довідка: MIRAX - ЖК від Київміськбуд. Київ, вул. Глибочицька, 43. Введення в ексулуатацію - IV кв. 2019 р. Питання стосовно каналу: @Slawko Посилання на цей канал: t.me/MiraxUA Чат Миракс Соседи: @MiraxChat mirax.kiev.ua

Канал MIRAX UA - @miraxua - №1194

Шановні інвестори!!!
Як Вам всім відомо за дорученням Віталія Кличка проводиться аудит діяльності Компанії Київміськбуд результати якого обіцяли оприлюднити в середині жовтня. Це ключовий момент на підставі якого місто (депутати) будуть вирішувати долю (фінансування) Київміськбуду, а відповідно і реальність добудови наших квартир.
Саме тому ВАЖЛИВО зараз відстояти свої права!!!
Пропонуємо вам зустрітись 18 жовтня о 10:00 біля будівлі КМДА (вул. Хрещатик, 36), щоб нагадати владі про те, що саме місто Київ володіє 80% акцій Кивміськбуд і кожному подати звернення на Мера Віталія Кличка з вимогою оприлюднити результати аудиту і прийняти рішення відносно фінансування Київміськбуд і відновлення будівництва наших ЖК.
Для привертання більної уваги шановних посадовців з собою пропонуємо взяти плакати з гаслами на Ваш розсуд (окрім нецензурної лексики/образ, закликів до протиправних дій тощо).
ВАЖЛИВО щоб на дане повідомлення відреагував КОЖЕН інвестор, бо саме час дій, а не роздумів!!!
Прийти і подати звернення підписане інвестором може будь-яка особа: член сім'ї, родич, знайомий тощо), це не заборонено законодавством)
Важливо ПРИЙТИ.
Просимо поводитись пристойно, нецензурна лексика, бійки тощо заборонені, просимо не дати можливість владі дискредитувати наші мирні дії. І звісно реагуємо на тривоги, слідкуємо за станом здоров'я.
Деталі Ви можете обговорити в групах Ваших ЖК.
Наразі мсцева влада реагує на мирні акції що проводились під КМДА. Сподіваємось і наше питання не залишиться поза увагою влади.
Спільні - сильні💪. Слава Україні💙💛
P.S. гарний шанс для всіх онлайн-активних інвесторів проявити свої слова на ділі, не лише писати у групах пропозиції, скаги та обурення відсутністю будівництва, а прийти та діяти!!!
P.P.S Приходьте з документом за зразком в файлі нижче

2400
23-10-06 07:46