Повідомлення telegram каналу - @minre_ua

Логотип телеграм спільноти - Мінреінтеграції 2021-11-06

Мінреінтеграції

Кількість підписників:
19297
Фото:
5500 
Відео:
565 
Посилання:
4510 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
✅ Офіційний канал Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Наші офіційні сторінки: 📌 Facebook - https://bit.ly/FacebookMinRE 📌 Instagram - https://bit.ly/InstagramMinRE 📌 Twitter - https://bit.ly/TwitterMinRE

Канал Мінреінтеграції - @minre_ua - №1439

👉 Мінреінтеграції перерахувало кошти на виплати звільненим з полону українцям і тим, хто ще за ґратами: 1,5 млн грн - родинам незаконно ув’язнених рф українських громадян та ще 6,7 млн грн -- українцям, що вже звільнені. Всі отримають одноразову допомогу - 100 тис. грн.
👉 Продовжується евакуація мирних громадян з небезпечних регіонів та з ТОТ. За словами Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук, лише з Донеччини від початку серпня евакуйовано понад 7 тис. осіб, з яких понад 1,5 тис. – діти. З ТОТ за 10 останніх днів виїхало понад 21 тис. українців, майже кожен третій – дитина.
👉 Почав роботу Фонд імені блаженного священномученика Климентія Шептицького, створений за спільною ініціативою урядів України та Польщі, повідомила Віцепрем’єр Ірина Верещук. Його місія – допомогти жінкам, які перебували в російському полоні, та дітям, які втратили батьків під час війни. Також Фонд фінансуватиме психологічну підтримку та реабілітацію звільнених жінок.
424
22-08-20 12:03