Повідомлення telegram каналу - @metla_ua

Логотип телеграм спільноти - МетЛа 2024-07-14

МетЛа

Кількість підписників:
549
Фото:
1430 
Відео:
69 
Посилання:
197 
Категорія:
Езотерика
Опис:
Метафізична Лабораторія: Практична магія на кожен день. Філіал групи в фейсбук. Головні теми: рунічна магія, Скандинавські боги та побутове чаклунство @Oksana_Frantseva

Канал МетЛа - @metla_ua - №2356

30.10 - 31.10.24: Безкрилий змій НІДХЕГГ: Зустріч на Самайн. Містична астральна подорож для сміливих та відчайдушних, хто змучився носити в середині себе біль, страх, тривогу, залежність від будь-чого - та волів би нарешті звільнитись від цього. Швидко, боляче та ефективно. Можливо не боляче - бо ми намагатимемось захистити вас максимально - але швидке та глибоке очищення може спричинити тбм дискомфорт, інакше воно не було би швидким й ефективним.
На свято Самайн - унікальний момент для оновлення та скидання старої шкіри, та важкої ноші з Душі.
Нідхегг - сірий тіньовий змій-дракон, що мешкає під землею, в оточенні змій, серед коренів Древа Життя. Він надає згоду на наш візит. Це буде у сам вечір Самайну, початок о 20:00 за Київським часом.
Але перед цим, напередодні, тобто 30 жовтня, також о 20:00, ми підемо на пошуки вашого обережника-провідника, що буде захищати вас, супроводжувати та підтримувати, тобто на вас очікують дві астральних подорожі: перша підготовча, а друга - та сама, що має змінити усе. Не прям усе: те усе, що вам дуже треба змінити - очиститися, оновитися та звільнитися, щоби в подальшому йти в своє персональне життя та слідувати Шляхом вашого вибору.
Чи потрібна якась спецільна підготовка для участі?
Ні, але потрібне бажання та усвідомлення, від чого саме ви готові зцілитися.
Перед початком процесу я вам все розповім та буду супроводжувати вас від початку та до закінчення.
Де все буде відбуватися?
Як завжди, в окремій групі в фейсбук, що буде створена перед початком - я надішлю вам запрошення. Всі записи буде збережено, і якщо ви не встгатимете на ефір, то зможете приєднатись до нас в будь-який інший день на наступному тижні після закінчення. На якість результату це не матиме впливу.
Вартість участі - 1200 гривень. Реквізити вишлю в ПП.
Чекаю на вас, любі. Бажаю нам всім справжнього зцілення.
#ОксанаФранцева

272
24-10-07 16:05