Повідомлення telegram каналу - @metla_ua

Логотип телеграм спільноти - МетЛа 2024-07-14

МетЛа

Кількість підписників:
549
Фото:
1430 
Відео:
69 
Посилання:
197 
Категорія:
Езотерика
Опис:
Метафізична Лабораторія: Практична магія на кожен день. Філіал групи в фейсбук. Головні теми: рунічна магія, Скандинавські боги та побутове чаклунство @Oksana_Frantseva

Канал МетЛа - @metla_ua - №2250

#Рунічний_прогноз для наступного тижня - з 22 по 28 липня 2024: руна Альгіз перегорнута
*
Як завжди, ви можете використовувати знак руни в прямому положенні (як на малюнку) у якості персонального талисману
*
Альгіз - руна захисту та безпеки. Перегорнутий Альгіз вказує на те, що наступного тижня питання безпеки потребуватимуть уважного ставлення. В цьому начебто нічого нового, хоча й не дуже весело. Але руни попереджають не нехтувати повідомленнями про небезпеку, піклуватися про себе та близьких та бути обережними, оскільки звичного підходу чи сподівання на везіння може виявитися недостатньо.
Тому на всі небезпечні події краще реагувати в ручному режимі - тобто аналізувати та приймати рішення, дослухаючись до мудрих порад та власної інтуїції.
Ресурсом руни є ваше безперечне право просити про допомогу, на яке ви завжди отримаєте турботливу та схвальну відповідь, перебуваючи в стані Альгізу. Звертатися можна до всіх, хто стоїть вище, є сильнішим та має потрібний ресурс, тобто здатен забезпечити потрібний захист та підтримку: до богів, духів, предків з вашого Роду та до більш ресурсних та сильних людей. І це стосується не лише теми захисту безпосередньо, але й створення комфортного простору, зони комфорту, тобто надання підтримки в важливих питаннях - тими, хто здатен надати її.
Тому спирайтеся на знак Альгіз, вставайте в позу Альгіза, звертайтеся по допомогу та розкривайте над близькими захисний купол Альгіз - його можна робити так часто, як ви відчуєте за потрібне
❤️
Бережіть себе та будьте здорові
Ваша #ОксанаФранцева
339
24-07-21 05:32