Повідомлення telegram каналу - @medianova

Логотип телеграм спільноти - НОВАМЕДІА 2021-05-23

НОВАМЕДІА

Кількість підписників:
645
Фото:
4160 
Відео:
1070 
Посилання:
2090 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Не так тії вороги, як добрії люди...

Канал НОВАМЕДІА - @medianova - №9445

Начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін про заборони, які діятимуть на деокупованій частині Херсонщини. Відповідні рішення були ухвалені на засіданні Ради оборони Херсонщини⬇️
1️⃣Мобільні групи, які виявляють і нищать російські безпілотники, отримають необхідне обладнання.
2️⃣В одному з населених пунктів Чорнобаївської громади буде створено модульне містечко для жителів області, котрі втратили домівки.
3️⃣Заборонено продаж алкоголю у Станіславській, Білозерській, Херсонській, Чорнобаївській, Музиківській, Дарʼївській, Тягинській, Бериславській, Борозенській, Милівській, Новоолександрівській, Нововоронцовській та Новорайській громадах, а також селах Новомиколаївка, Черешневе, Костирка, Нововознесенське, Добрянка Високопільської громади та Трифонівка, Нововасилівка Великоолександрівської громади. Обмеження не поширюється на Херсон, Зеленівку, Степанівку та Чорнобаївку.
4️⃣До Херсона не зможуть потрапити військові, які не виконують бойові завдання на території Херсонської громади. Виключення — Захисники і Захисниці, котрі проживають у місті, знаходяться у відрядженні, відпустці або проходять лікування.
5️⃣Посилюємо роботу з мобілізації.
6️⃣Заборонено публікацію фото та відео, за якими можна точно визначити місце російського “прильоту”.

197
23-11-18 05:50