Повідомлення telegram каналу - @lukanat

Логотип телеграм спільноти - Лукобуст 2021-07-04

Лукобуст

Кількість підписників:
524
Фото:
14900 
Відео:
1900 
Посилання:
2750 
Категорія:
Блоги
Опис:
Зв'язок тут -> @slowlicious

Канал Лукобуст - @lukanat - №21327

На мою думку, Фаріон - не розколювала суспільство(насправді не вона єдина винна у цьому, і ми чомусь забуваємо про це)
Фаріон мала мізерний медійний ресурсу, до скандалу. На її ресурсах було кілька сотень підписників в телеграмі, і на ютуб де відео набирали по кілька тисяч переглядів, здебільшого відео не політичного характеру.
Головне в цій справі зрозуміти, хто надав суб'єктність Фаріор, щоб вона могла "розколоти суспільство"?
Відповідь одна --- журналісти хайпожори-підераси.
Вони бачили що в Фаріон дуже хуйова позиція щодо російськомовних військових, вони спеціально постійно і багато запрошували її на інтерв'ю, спеціально зачіпали теми, на які були послідовні відповіді, відповіді які не сподобаються нікому.
Фаріон мала чітку позицію щодо російськомовних військових ще з 14 року, і на початку повномасштабки, можете з нею ранішні інтерв'ю подивитися.
Журналісти свідомо брали людину, яка говорить відкриту хуйню, хуйню яка дуже злить людей, в критичний момент часу, коли всі були заряджені на українізацію, і всі переживали. Вони надавали слово людині, знаючи що це створить велику напругу в суспільстві.
Пекельна суміш із раніше медійною особою про яку говорили російські ЗМІ.
Що найцікавіше, журналісти не один раз пробували зробити скандал із Фаріон, на грунті її тейків щодо військових. Вони надавали їй слово, щоб у всіх від цього бомбило.
Саме журналісти, зробили так щоб шиза яку говорить Фаріон почули сотні тисяч людей, саме вони в погоні за хайпом зробили мовний скандал і розсварили всіх і вся. Вони показували Фаріон як великого авторитета, як відому людину, яка ніби то на щось впливає. Запрошували на інтервю, давали право висловлювати думку на своїх платформах, на платформах які дивляться вже десятки тисяч людей, і пишучи заголовки із її словами, на сотні тисяч людей.
Фаріон мала свою позицію, дуже шизову. І майданчик щоб говорити цю шизу їй дали саме ЗМІ і телеграм помийки по типу Трухи.
Повірте, якщо взяти середньо статистичного українця і дати ньому говорити на сотні тисяч людей, там таке гавно поллється, що у вас всіх вуха зів'януть.
Багато вини беруть на себе журналісти яким похуй на те що буде після їхньої статті, вони женуться за хайпом. А від їх хайпу постраждали буквально всі, і ми і ви і Фаріон яка наговорила хуйні, за що її вбили.
На мою думку Фаріон пизділа повну хуйню, ні з чим не згоден, якщо б це не була бабка, я б сказав що за таке треба дуже сильно набити єбало. Але просто вбити людина по серед білого дня і просто втікнути це якийсь піздец.

155
24-07-19 22:33