Повідомлення telegram каналу - @lozova_news

Логотип телеграм спільноти - LozovaNews 2021-08-25

LozovaNews

Кількість підписників:
13455
Фото:
13200 
Відео:
1360 
Посилання:
9400 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Новини міста Лозова

Канал LozovaNews - @lozova_news - №26261

Триває запекла війна з російськими окупантами. Йдуть наші хлопці.
Загинув Микола Лютенко – стрілець 1 стрілецького відділення військової частини А7364. Ворог забрав його життя 21 жовтня 2024 року поблизу н.п.Суха Балка Бахмутського району Донецької області.
Микола Костянтинович народився 03 вересня 1972 році у селі Домаха Лозівського району. У теплому родинному колі пройшли його щасливі дитячі та юнацькі роки.
Микола навчався у Домаській загальноосвітній школі. Ще змалечку, бавлячись іграшковими машинками, хлопчик мріяв про величезне авто і вже з дитинства знав, яку професію обрати.
Після закінчення 9 класів вступив до Панютинського професійного училища. Опанував професію водія. Відслужив два роки в армії. Все своє життя провів за кермом. Працював далекобійником. Любив техніку та допомагав усім, хто не розуміється на її ремонті.
У Миколи Костянтиновича залишилась любляча родина, батьки яких він шанував, мати – Ніна Василівна, батько - Костянтин Миколайович, які з дитинства прививали хлопцю любов до Батьківщини, та були прикладом не тільки для хлопця, а й користувалися повагою та авторитетом у односельців.
Гарний сім’янин, він обожнював доньку Анастасію та онуку Євангеліну.
Підтримував традиції у своїй родині.
Микола Костянтинович був призваний на військову службу за мобілізацією 16 серпня 2024 року Лозівським РТЦК та СП. Скромний і небагатослівний але з незламним духом, відважним серцем та гідністю справжнього сина своєї Батьківщини, став на її захист.
Він назавжди в наших серцях!
Уклін та шана Герою!

5000
24-10-25 09:31