Повідомлення telegram каналу - @lozova_news

Логотип телеграм спільноти - LozovaNews 2021-08-25

LozovaNews

Кількість підписників:
13455
Фото:
13200 
Відео:
1360 
Посилання:
9400 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Новини міста Лозова

Канал LozovaNews - @lozova_news - №25877

Лозівська громада долучиться до проєкту, що допоможе у відбудові.
Стартує загальнонаціональна Школа відновлення громад. Її створили на запит міст та селищ, які постраждали від бойових дій та потребують підтримки.
Міжнародний досвід та можливості обговорили під час Форуму "Створюючи завтра: повоєнна відбудова та відновлення громад”, в якому взяв участь Лозівський міський голова Сергій Зеленський. Захід відбувся 18 вересня у Києва.
"Якщо говорити про Лозівську громаду, то ми пережили понад 30 ворожих обстрілів. Як наслідок, маємо відновлювати ліцей №8, Палац культури, об'єкти критичної інфраструктури, житловий фонд... Це надзвичайно масштабні проєкти. Їхня реалізація – серйозний виклик, тому цінуємо партнерську допомогу.
Вдячні за потрібну і своєчасну ініціативу нашому давньому та надійному партнеру – Асоціації міст України, виконавчому директору Олександру Слобожану та радниці голови Оксані Продан.
Проєкт реалізують спільно з ГО "Mariupol Reborn" за фінансової підтримки уряду Великої Британії, міжнародного республіканського інституту - IRI Ukraine", — зазначив голова громади.

4100
24-09-19 07:04