Повідомлення telegram каналу - @kyuanyn

Логотип телеграм спільноти - ГРЕЧКА КИЯНАМ 2021-08-10

ГРЕЧКА КИЯНАМ

Кількість підписників:
276
Фото:
206 
Відео:
16 
Посилання:
100 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Урбаніст. Розкладаю на атоми корупційні схематози Києва, руйную міфи популістів у владі та аналізую ситуацію з транспортом столиці. Автор: Олександр Гречко

Канал Гречка киянам - популізм, схеми, марнотратство в столиці - @kyuanyn - №307

Київ загубив 30 автобусів, які подарували місту німецькі та латвійські партнери. Допоможіть знайти.
Якщо хтось забув, то нагадаю. Столиця в кінці квітня отримала 11 пасажирських автобусів в якості гуманітарної допомоги від міста Рига, а у серпні 19 автобусів від чотирьох німецьких міст – Мюнхена, Регензбурга, Ганновера та Зевена.
За цей час жоден зі згаданих автобусів не виїжджав обслуговувати маршрути комунального перевізника КП “Київпастранс”. І це при тому, що в публічних заходах щодо отримання цих автобусів особисто брав участь мер Києва В.Кличко.
Наприклад, 18 серпня Віталій Кличко заявив наступне: “Уже невдовзі автобуси вийдуть на маршрути в Дніпровському та Деснянському районах столиці”.
Пройшов місяць. Станом на 19 вересня жоден з автобусів від німецьких партнерів не здійснював пасажирські перевезення в Києві. За майже 5 місяців не з'явилися на вулицях міста автобуси і від латвійських партнерів.
Виходить так, що надана міжнародна допомога тривалий час не використовується на користь киян та тимчасових переселенців. Погано, що транспорт стоїть і не возить пасажирів, але ще гірше, якщо він використовується в чиїхось приватних інтересах.
Тому ми з Пасажири Києва звернулися до Департаменту транспортної інфраструктури КМДА та КП “Київпастранс” з проханням роз'яснити ситуацію щодо стану наданих місту пасажирських автобусів в якості гуманітарної допомоги, а також надати інформацію про конкретні терміни виходу автобусів на вулиці Києва та вказати, які саме маршрути КП “Київпастранс” вони будуть обслуговувати.
153
22-09-19 11:19