Повідомлення telegram каналу - @kyuanyn

Логотип телеграм спільноти - ГРЕЧКА КИЯНАМ 2021-08-10

ГРЕЧКА КИЯНАМ

Кількість підписників:
276
Фото:
206 
Відео:
16 
Посилання:
100 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Урбаніст. Розкладаю на атоми корупційні схематози Києва, руйную міфи популістів у владі та аналізую ситуацію з транспортом столиці. Автор: Олександр Гречко

Канал Гречка киянам - популізм, схеми, марнотратство в столиці - @kyuanyn - №337

Готові за це платити? Понад 400 млн грн коштуватиме киянам створення нових паркомісць для 2284 приватних автомобілів
Ми розібрали Програму розвитку паркувального простору Києва на 2023 рік.
Вона передбачає, що 148,5 млн грн має бути витрачено на облаштування заїзних кишень по місту, а ще 255,6 млн грн на закупівлю камер відеоспостереження та автомобілів для контролю сплати за паркування.
Згідно планового кошторису 1 паркомісце зроблене на місці тротуару, зеленої зони чи потенційної велодоріжки коштуватиме 65 тисяч гривень.
І платитиме за це кожен киянин-платник податків, навіть якщо він не має і не хоче мати авто. Просто без чиновники на свій розсуд вирішили фінансувати за наші кошти інфраструктуру для 2 тисяч власників автомобілів.
Окремо варто зазначити, що витрачаються великі гроші на встановлення камер для системи відеоспостереження за цими паркомісцями - 254 млн грн.
Ще 41 млн грн чиновники хочуть витратити на закупівлю 10 автівок, на яких буде встановлена система контролю сплати за паркування. Близько 4 млн грн за штуку.
Замість того, щоб розвивати систему громадського транспорту, будувати велодоріжки, розширювати тротуари, київські чиновники створюють ексклюзивну інфраструктуру для власників автомобілів. Звісно, що й для себе, бо громадським транспортом вони користуватися не хочуть.
🚎Пасажири Києва🚃
583
23-01-06 11:07