Повідомлення telegram каналу - @kyiv_by_grishyn

Логотип телеграм спільноти - Чарівний Київ by Грішин 2022-01-24

Чарівний Київ by Грішин

Кількість підписників:
5638
Фото:
4330 
Відео:
453 
Посилання:
1300 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Зв’язок: @GrishynUA Комерційна реклама від $100 (якщо вона нам підійде). 100% грошей з реклами підуть на підтримку Сил Оборони України.

Канал Чарівний Київ by Грішин - @kyiv_by_grishyn - №7152

Громада Оболоні вимає від Кличка та депутатів Київради розглянути петицію щодо недопущення будівництва незаконного та екологічно небезпечного "аква-паркінгу" на Прирічній, яка набрала необхідну кількість голосів.
Нагадаємо, що міська влада хоче вкинути сотні мільйонів бюджетних гривень на будівництво паркінгу на 300 метрах берегоукріплюючої споруди Канівського водосховища нижче Київської ГЕС, знищивши існуючу рекреаційну зону.

Громада наполягає, що петицію мають розглянути постійні комісії Київради, до предмету відання якої відноситься порушене автором питання. А саме:
📌з питань архітектури, містопланування та земельних відносин (голова Михайло Терентьєв);
📌з питань екологічної політики (голова Денис Москаль);
📌з питань транспорту, зв'язку та реклами (голова Олексій Окопний);
📌з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестиційної діяльності (голова Андрій Вітренко).
"Вимагаємо від депутатів Київради провести розгляд нашої успішної петиції на виїзних засіданнях перелічених постійних комісій на вулиці Прирічній спільно з Громадою", - йдеться у повідомленні громади.
Громада Оболоні вимагає відповідей і від мера Кличка.
Чому за більше ніж півтора року не було зроблено абсолютно нічого, щоб захистити понад 33 га рекреаційної зони затоки Собаче Гирло від подальшої комерційної забудови? Чому за більше ніж півтора року не було вчинено жодних юридично-правових заходів щодо будівництва паркінгу в альтернативних місцях?
І зрештою, чому видаються дозволи на ущільнюючу забудову існуючих парковок на початку просп. Володимира Івасюка, які тільки збільшать проблему у дворах будинків біля парку "Наталка", мосту-хвилі та Оболонського острову?
Зображення до поточного посту у каналі "Чарівний Київ by Грішин" - @kyiv_by_grishyn
Зображення до поточного посту у каналі "Чарівний Київ by Грішин" - @kyiv_by_grishyn
4500
24-08-13 10:22