Повідомлення telegram каналу - @kuscontrol

Логотип телеграм спільноти - Kus’ Control 2021-08-31

Kus’ Control

Кількість підписників:
124
Фото:
583 
Відео:
39 
Посилання:
238 
Категорія:
Блоги
Опис:
Ексель, фінанси, офісне життя в міжнародних компаніях. Тут поститься те, що цікаво мені: @pindorn

Канал Kus’ Control - @kuscontrol - №1312

Дуже дивне і забуте відчуття з довоєнного життя - я зашазамила пісню і прицільно слухаю альбом знайденого виконавця. Ще більш хвилюючим відчуттям виявилося те, що це був виконавець, якого я колись активно слухала.
В студентстві я їздила на музичні фестивалі, була активною відвідувачкою концертів, може навіть троха фанатично. Ганялася за афішами в метро і мала автографи улюблених виконавців. Стільки значущих знайомств і щемких спогадів з цим пов'язано, це було невід'ємною частиною мене. Радіо КПІ ж саме з тих часів, моя особистість дуже вагомо складалася з музичних захоплень, знань і досліджень. Відслідковувала всю тогочасну українську музику і глобальні тренди.
Я повністю припинила слухати музику в базовому розумінні від початку повномасштабного вторгнення. Мій мозок вирішив, що не на часі аж настільки. Лишилася тільки звичка чути щось на фоні, тому я була в курсі локальних "трендів". Але захоплення, відслідковування і зацікавленості більше не було - мови не було про нові альбоми, концерти, музичні новини. Через більше ніж рік я наважилася повернутися до додатку Ютуб Музики і погортати запропоновані "тренди", бо треба було щось слухати в авто. Все ще не дозволяючи собі захоплюватися, просто миттєві радощі.
А зараз гортаю збережену до того переламного моменту музику і накриває. Це як якесь минуле життя, коли я була іншою.
Це дуже дивно.

204
24-08-27 11:57