Повідомлення telegram каналу - @kpszsu

Логотип телеграм спільноти - Повітряні Сили ЗС України / Air Force of the Armed Forces of Ukraine 2021-10-21

Повітряні Сили ЗС України / Air Force of the Armed Forces of Ukraine

Кількість підписників:
799841
Фото:
1970 
Відео:
543 
Посилання:
287 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
📌 УСІ ПОСИЛАННЯ НА ОФІЦІЙНІ СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ ТА КАНАЛИ ПОВІТРЯНИХ СИЛ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ (Facebook, YouTube, Tiktok, WhatsApp, Telegram, Тwitter та Іnstagram): https://sites.google.com/view/ukrainianairforce

Канал Повітряні Сили ЗС України / Air Force of the Armed Forces of Ukraine - @kpszsu - №1841

У День Незалежності України 24 серпня окупанти тримали в напрузі всю країну.
Кількість повітряних тривог по областях наблизилась до двохсот. Втім підтверджених ракетних застосувань було всього вісім. Це ракети Х-22, випущені з дальніх бомбардувальників Ту-22М3.
Противник здійснив близько 200 літаковильотів. До 90 – літаки тактичної авіації, 34 – дальні та стратегічні бомбардувальники (Ту-22М3, Ту-95МС), решта – транспортна, армійська та спеціальна авіація.
Винищувальна авіація ворога продовжує патрулювання у повітряному просторі білорусі, росії, на тимчасово окупованій території, акваторіях Чорного та Азовського морів.
Роботу російської авіації забезпечують літаки дальнього радіолокаційного виявлення А-50, а також літаки- ретранслятори та постановники перешкод типу Іл-22.
За добу 24 серпня зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил знищено два вертольоти Ка-52 та шість БпЛА оперативно-тактичного рівня.
Авіація Повітряних Сил продовжує завдавати ударів по окупаційних військах на різних напрямках.
Винищувачі, бомбардувальники та штурмовики завдають ракетно-бомбових ударів по танкових колонах на марші, засобах протиповітряної оборони, реактивних системах залпового вогню, переправах, запасах ПММ, скупченню живої сили та техніки окупантів.
🇺🇦 Слава Україні!
✌️ Разом – до перемоги!

10300
22-08-25 09:33