Повідомлення telegram каналу - @kpinfo

Логотип телеграм спільноти - VN4IK КП 2021-12-02

VN4IK КП

Кількість підписників:
3
Фото:
1070 
Відео:
275 
Посилання:
197 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Тут я могу что-то продавать и просто давать инфу о КП и моему КП аккуᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ

Канал Кам'янець-Подільський Info - @kpinfo - №1998

З понеділка будуть графіки планових відключень в пікові години, але вони не будуть достовірними на 100%. Графіків аварійних відключень не буде, бо це неможливо передбачити.
▪️"Справедливості" відключення світла не може бути. Деяких споживачів не відключають, бо вони на одній лінії з критичною інфраструктурою. Хмельниччина наразі живиться від інших областей.
▪️Опалювальний сезон не розпочинають, доки тепла погода. Опалення ввімкнуть, якщо 3 доби температура буде нижчою, ніж +8.
▪️Яскраві рекламні вивіски по місту. Реклама не споживає багато електроенергії, лише як 4-5 квартир. Багато реклами працює на батарейках і виконує функцію вуличного освітлення.
▪️Вуличне освітлення повністю не вимкнуть, бо це спричинятиме ДТП.
▪️Мобільний зв'язок. Один з операторів має недостатню кількість генераторів, щоб забезпечити стабільний зв'язок. Оператор працює над цим, але міська влада вплинути на це не може, бо це приватна компанія.
▪️Зима буде дуже важкою, окупанти і далі обстрілюватимуть критичну інфраструктуру. Треба готуватись до відключень світла на дні, або тижні. Хмельниччина готується до умов без світла, газу та води, планують облаштувати пункти обігріву на 2000-2500 осіб.

242
22-10-28 16:05