Повідомлення telegram каналу - @kpinfo

Логотип телеграм спільноти - VN4IK КП 2021-12-02

VN4IK КП

Кількість підписників:
3
Фото:
1070 
Відео:
275 
Посилання:
197 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Тут я могу что-то продавать и просто давать инфу о КП и моему КП аккуᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ

Канал Кам'янець-Подільський Info - @kpinfo - №2859

Закон повинен бути однаковий для всіх", — вважає Андрій Попик.
Що відомо
Президент України Володимир Зеленський звільнив Сергія Гамалія з посади голови Хмельницької обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою. Про це йдеться в указі президента України, підписаному 15 березня 2023 року.
В Офісі президента пояснили причину звільнення трьох голів ОВА - Луганської, Одеської та Хмельницької так: "Причина звільнень — підвищення якості управління регіону у кожному випадку. Зараз розглядаються кандидатури нових керівників". Про це повідомив у коментарі Суспільному речник президента Сергій Никифоров. Також він зауважив, що "причини звільнення всюди різні. "Я думаю ви самі знаєте з чим це пов'язано і зробите висновки", — сказав у коментарі Суспільному Никифоров.
14 березня Кабмін погодив звільнення Сергія Гамалія з посади начальника Хмельницької обласної військової адміністрації. Про це повідомив представник Кабінету міністрів у Верховній раді України Тарас Мельничук.
13 березня у хмельницьких пабліках почали поширювати інформацію про те, що 11 березня 2023 року патрульною поліцією Чернівецької області було зупинено начальника Хмельницької ОВА Сергія Гамалія за кермом напідпитку, на нього склали протокол. У патрульній поліції Чернівецької області зупинення Гамалія в стані алкогольного сп'яніння досі не коментують, хоч і не заперечують, що така подія мала місце.
Сергій Гамалій був призначений начальником Хмельницької обласної державної адміністрації 3 грудня 2020 року.

292
23-03-18 12:26