Повідомлення telegram каналу - @kozyatyn_official

Логотип телеграм спільноти - Козятинська громада 2021-09-20

Козятинська громада

Кількість підписників:
2074
Фото:
10900 
Відео:
1250 
Посилання:
3480 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
You can view and join @kozyatyn_official right away.

Канал Козятинська громада. Офіційний канал - @kozyatyn_official - №15165

Місто Козятин зробило перший крок до розумного управління енергоресурсами!💡
🤝Громада стала містом-партнером проекту ПРООН «Усунення бар’єрів для сприяння інвестиціям в енергоефективність громадських будівель в малих та середніх містах України шляхом застосування механізму ЕСКО» щодо реалізації автоматизованої системи енергетичного моніторингу споживання енергоресурсів бюджетною сферою.
👌Запровадження автоматизованого енергомоніторингу, як невід’ємної складової системи енергоменеджменту громади, може призвести до скорочення від 5 до 8% енергоресурсів щороку.
Відтак, контроль за енергоспоживанням та енергоефективна поведінка на об’єктах бюджетної сфери міста дозволить отримати економію бюджетних коштів, які можуть спрямовуватись на впровадження пріоритетних енергоефективних заходів та фінансового стимулювання енергоменеджерів міста.
Завдяки проекту ПРООН невдовзі розпочнеться робота з модернізації та заміни приладів обліку споживання енергоресурсів у 14 громадських будівлях: школи, садочки, лікарні, спортивні споруди та інші.
Що це означає для нас
📌 Економія бюджетних коштів: Завдяки модернізації системи обліку ми зможемо більш ефективно контролювати та знижувати витрати на енергоресурси.
📌 Зменшення впливу на довкілля: Підвищення енергоефективності будівель сприятиме зменшенню викидів шкідливих речовин та покращенню екологічної ситуації в нашому місті.
📌 Комфортніші умови: Оновлення систем дозволить забезпечити більш стабільну та комфортну температуру в бюджетних установах, що особливо важливо в осінньо-зимовий період.
Висловлюємо щиру вдячність Проєкту ГЕФ/ПРООН «Усунення бар’єрів для сприяння інвестиціям в енергоефективність громадських будівель в малих та середніх містах України шляхом застосування механізму ЕСКО» за підтримку нашої громади 🤝
Слідкуйте за оновленнями та подальшою інформацією на офіційному сайті Козятинської міської ради та в соціальних мережах!
Разом зробимо крок до енергоефективної культури у громаді!

573
24-08-20 12:25