Повідомлення telegram каналу - @kompravlud

Логотип телеграм спільноти - Комітет з прав людини 2021-08-15

Комітет з прав людини

Кількість підписників:
339
Фото:
959 
Відео:
75 
Посилання:
606 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Офіційний телеграм-канал Комітету Верховної Ради України з питань прав людини ➡️ https://kompravlud.rada.gov.ua/

Канал Комітет з прав людини - @kompravlud - №1384

1 серпня 2024 року відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин.
В ході засідання члени Комітету в порядку підготовки до другого читання розглянули проект Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо правового статусу іноземців та осіб без громадянства, які беруть участь у захисті територіальної цілісності та недоторканності України, реєстр. № 9585 від 07.08.2023, поданий Кабінетом Міністрів України, та рекомендували Верховній Раді України за результатами розгляду прийняти його в другому читанні та в цілому.
Також в рамках здійснення контрольної функції заслухано звіт Рахункової палати про результати міжнародного координованого аудиту ефективності на тему «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб: сприяння інтеграції родин за новим місцем проживання за підтримки Федеративної Республіки Німеччина в умовах воєнного стану». За результатами розгляду звіту надані відповідні рекомендації Міністерству з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та Державній спеціалізованій фінансовій установі «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву».

Зображення до поточного посту у каналі "Комітет з прав людини" - @kompravlud
226
24-08-01 10:09