Повідомлення telegram каналу - @klu4ka

Логотип телеграм спільноти - Ключка – Product Growth 2024-07-28

Ключка – Product Growth

Кількість підписників:
287
Фото:
21 
Відео:
 
Посилання:
43 
Категорії:
Бізнес та стартапи | Маркетинг, PR, реклама
Опис:
Канал про способи залучення та утримання користувачів у своєму продуктів. Ділюсь знаннями, кейсами, інструментами, які отримав за 10 років у маркетингу та продакт менеджменті. CEO в Aiter.io Для зв’язку: @monkdi LinkedIn: linkedin.com/in/dsemonov/

Канал Ключка – Product Growth від Семьонова - @klu4ka - №85

Як навчити АІ писати у тоні голосу та стилі компанії/вас?
Я часто використовую АІшку, щоб створювати промо-контент, і це потрібно робити в необхідному тоні голосу. Користуюсь при цьому таким процесом:
1. Завантажую текст статей, написаних у потрібному тоні голосу, в ChatGPT. Роблю це з таким промптом: “Analyse the tone of voice, style and vocabulary of these articles. Remember its tone of voice as “Semonov”. Ну або українською: “Проаналізуй тон голосу цих статей, стиль та словник. Запам‘ятай цей тон голосу, як “Семьонов””.
Альтернатива, щоб не копіювати купу тексту: Сканую декілька статей у потрібного тоні голосу через кастомну GPT у ChatGPT. Я використовую “Scraper” або “Webpage Scanner”.
2. Вуаля! Все. Коли пишу статтю чи імейл, прошу ChatGPT писати в тоні голосу Семьонова. Все одно потребую редагування, але стиль справді багато в чому вловлює.
Доречі, зараз переходжу з ChatGPT на Claude, рівень якості значно вищий отримую на ньому.
219
24-07-31 10:04