Повідомлення telegram каналу - @kiliya_ua

Логотип телеграм спільноти - Кілія.ua 🇺🇦 🫶 🏳️‍🌈 2021-11-12

Кілія.ua 🇺🇦 🫶 🏳️‍🌈

Кількість підписників:
2844
Фото:
20600 
Відео:
4140 
Посилання:
3250 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
▫️Запропонувати новину: @KiliyaUaBot ▫️Новини Кілії, Одеси та усієї України в нашому телеграм каналі. Також присутні анонси подій та оголошення 🇺🇦 Теги: Килия юа | Kiliya ua | UA Кілія | Новости Килия Upd: Підтримуємо ЛГБТ назло усім гомофобам 💅

Канал Кілія.ua 🇺🇦 🫶 🏳️‍🌈 - @kiliya_ua - №29933

🌊 Якщо ви чекали на знак відвідати Чорноморськ, послухати наживо українську музику і подивитись кіно просто неба біля моря - ось він.
🗓 25-28 липня у Чорноморську пройде вже другий некомерційний фестиваль української культури виделкаfest. Як і торік, наш Фонд підтримав проведення фестивалю.
🎙Програма фесту — це чотири дні живих виступів українських артистів та артисток, показ українського кіно, зустрічі з режисерами і режисерками.
🤘 Серед музичних гедлайнерів фесту - Пиріг і Батіг, Vivien Mort, Гейтспіч та інші. Серед учасників літературної програми голова Правління нашого Фонду Volodymyr Yermolenko, член Правління Alim Aliev та наша менеджерка Radoslava Kabachiy.
Вхід на ВиделкуFest вільний, проте організатори просять попередньо заповнити форму учасника та підтримати Виделку донатом (посилання на сторінці фестивалю).
👉 Усі подробиці про літературну, музичну і кінопрограму фестивалю зібрали тут: https://www.irf.ua/konczerty-kino-knyzhky-i-vorkshopy-shho-chekaty-vid-vydelkafest-u-chornomorsku/
Зображення до поточного посту у каналі "Кілія.ua 🇺🇦 🫶 🏳️‍🌈" - @kiliya_ua
1100
24-07-23 11:26