Повідомлення telegram каналу - @khm_gov_ua

Логотип телеграм спільноти - Хмельницька міська рада 2021-08-08

Хмельницька міська рада

Кількість підписників:
32570
Фото:
6960 
Відео:
358 
Посилання:
1570 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Достовірна та актуальна інформація про події та життя в місті Хмельницькому

Канал Хмельницька міська рада - @khm_gov_ua - №5041

Дорогі хмельничани і гості міста!
В цей складний для нашої країни час, на жаль, величезна хвиля стресу і хронічної тривоги виснажує наш розум і негативно впливає на емоційний стан.
Щоб відновити емоційну стабільність кожного, нейтралізувати стрес, знайти свій внутрішній ресурс, спокій і гармонію з травня 2022 року в Україні працює проект ТМ 4U Ukraine.
У рамках цього проекту, що діє за підтримки спонсорів і донорів, Трансцендентальній Медитації було навчено вже кілька тисяч українців.
Трансцендентальна Медитація - це дуже проста в виконанні і легка на практиці ефективна методика нейтралізації стресу, яка відома багато тисяч років і водночас підтверджена сучасними науковими дослідженнями.
Завдяки унікальному відпочинку всього за 20 хв медитації розчиняються стреси, людина відчуває прояснення в мисленні, внутрішній комфорт і приємне розслаблення в тілі, нав'язливі думки вже не турбують.
При регулярних практиках розумовий потенціал людини набагато покращується.
Ось чому практика Трансцендентальної Медитації розповсюджена по всьому світі в колі школярів, студентів, бізнесменів, людей творчих професій, спортсменів, політиків і акторів, меред яких - Арнольд Шварценеггер, Хью Джекман, Дженніфер Лопес, Опра Уінфрі, Ілон Маск, легендарні Бітлз і багато інших.
Відомий український психолог, академік НАПН України, С.Д.Максименко, багато років займається цією ефективною методикою та у своєму рекомендуючому листі радить впроваджувати Трансцендентальну Медитацію в освітніх закладах України і практикувати всім колегам-психологам.
❗️Друзі, саме зараз час скористатися нагодою і завдяки сердечній спонсорській підтримці пройти цей легкий і ефективний курс, що триває усього 4 дні по 1,5 години щодня.
Не дамо стресу жодного шансу!
📍Контакти для запитань та запису на безкоштовний курс - Учитель Трансцендентальної Медитації Ляховський Сергій Миколайович, 067-67-64-234, Serganapati1968@gmail.
5700
22-12-23 13:40