Повідомлення telegram каналу - @khersonnovosty

Логотип телеграм спільноти - Новини Херсона| Новости Херсон 2021-08-27

Новини Херсона| Новости Херсон

Кількість підписників:
4009
Фото:
2730 
Відео:
954 
Посилання:
3520 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Події та життя міста сьогодні. Тільки головні і свіжі репортажі, читайте адмiн: @IlonaIT Рекламна Біржа - https://t.me/reklama_birzha

Канал Новини Херсона| Новости Херсон - @khersonnovosty - №2211

У Херсоні пенсіонери переказали виплату від окупантів на потреби ЗСУ
В
тимчасово окупованому Херсоні подружжя пенсіонерів отримало пенсію від російської влади й переказали усі кошти на підтримку Збройних сил України. Цю історію розповів перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський. Про це повідомило видання Мета.
Чиновник зазначає, що дізнався про цих пенсіонерів від місцевої журналістки. За її словами, поштар сам приніс пенсіонерам гроші, хоча подружжя нікуди з цього приводу не зверталось й своїх даних ніде не поширювало. За два місяці на двох вони отримали 40 тисяч рублів.
Попри складнощі пенсіонери змогли обміняти рублі на гривню й покласти гроші на свій банківський рахунок, а потім відправити кошти на підтримку ЗСУ.
“Знаєте, завдяки таким людям, Херсон і є містом-героєм. На таких патріотах тримається український Херсон. Після деокупації імена цих сміливих і відданих своїй державі людей ми обов’язково назвемо!“, – зазначив Соболевський.
1400
22-08-16 13:33