Повідомлення telegram каналу - @kharkivtoday1

Логотип телеграм спільноти - KHARKIV TODAY🇺🇦 2021-11-28

KHARKIV TODAY🇺🇦

Кількість підписників:
3300
Фото:
4950 
Відео:
1780 
Посилання:
3280 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Головні новини Харкова та України🇺🇦 Оперативно🖊⚡️ Ексклюзивно💻💥 Чесно👍 Приєднуйся за посиланням https://t.me/joinchat/AAAAAExWLqEKAYHaiFohPA Офіційний канал інформаційної агенції 2day.kh.ua

Канал KHARKIV TODAY🇺🇦 - @kharkivtoday1 - №15933

Прокуратура викрила трьох колаборанток з Дворічної
Під час окупації підозрювані добровільно працевлаштувались до окупаційного органу влади. Колаборантки обійняли посади у так званому «Двуречанском территориальном управлении Временной гражданской администрации Купянского района Харьковской области».
Так, 47-річна жінка стала «и. о. специалиста сектора делопроизводства». Вона займалась веденням діловодства у відповідності до стандартів держави-агресорки, а також приймала відвідувачів.
42-річна підозрювана обійняла посаду «и. о. главного специалиста сектора внутренней политики» та відповідала за формування списків пенсіонерів для виплати так званої «матеріальної допомоги» від рф.
Третя колаборантка, якій 37 років, виконувала обов’язки «хозработника». Жінка, серед іншого, вела облік осіб для виплат грошової допомоги.
Після деокупації підозрюваним вдалось втекти. Вирішується питання щодо оголошення їх у розшук, повідомили у Харківській обласній прокуратурі.
Зображення до поточного посту у каналі "KHARKIV TODAY🇺🇦" - @kharkivtoday1
Зображення до поточного посту у каналі "KHARKIV TODAY🇺🇦" - @kharkivtoday1
Зображення до поточного посту у каналі "KHARKIV TODAY🇺🇦" - @kharkivtoday1
148
24-07-23 12:02