Повідомлення telegram каналу - @kavynm

Логотип телеграм спільноти - Податковий блог Мар'яни Кавин 2022-02-17

Податковий блог Мар'яни Кавин

Кількість підписників:
11868
Фото:
2570 
Відео:
697 
Посилання:
3390 
Категорія:
Економіка
Опис:
Саме тут Ви зможете дізнатися про найближчі бухгалтерські семінари, отримати корисну інформацію, яка допоможе Вам у повсякденному бухгалтерському житті.👩‍💻 Якщо виникли запитання пишіть 👇https://t.me/Salesdepartment_kavynm_bot

Канал Податковий блог Мар'яни Кавин - @kavynm - №6320

НЕВДАЧІ РОБЛЯТЬ НАС СИЛЬНІШИМИ
15-ть років тому, я поїхала в Київ здавати екзамен (це був Фінансовий облік -2 за програмою САР/СІРА). Їхала з дівчатами, нас було близько 5-ти.
Приїхали на вокзал, стан – невиспаної ночі з поїзда, голова , як в тумані. Одразу на вокзалі прийняли рішення залишити сумки у камері схову. Щоб після екзамену, прогулятися Хрещатиком.. і тоді на вечірній поїзд додому. Так і зробили – сумки в камери схову на вокзалі здали, потім на екзамен. Отже, ми почали писати екзамен, відлік часу пішов… Результат екзамену мав бути аж через 10-ть тижнів, але я вже розуміла, що екзамен я не склала. Розуміла ,що «наплужила» з нулями – коли переводила знаки після коми, десь взяла гривні , а десь тисячі і все поїхало далі не так…. я це помітила, але було вже пізно, 4-ри години екзамену добігали кінця…
Коли дівчата почали ділитися хто що і як розвязав – я остаточно зрозуміла, я не пройшла…
Туман в моїй голові «усугубився» коли задумалася про дорогу назад.. Запитую дівчат – а як ми заберемо наші речі із вокзальної скриньки- сховища- як знати який номер набрати? Пауза, і тут, а одна із дівчат покрутила біля виска. Мар’ян, Ти жартуєш? А ти номер у скринці не набирала? – Ні!- кажу. А треба було?
Ну хоч переписала собі той що там був ? Ні -кажу.. І що тоді?- питаю. Тоді треба було запамятати той номер, який там уже був… Далі ми одноголосно прийняли рішення їхати на вокзал та пробувати видобути речі із скриньки. Зайшла в сховище, глянула на скриньку і відпустила ситуацію… Не опам’яталася, як руки набрали код.
А тепер скажіть – як таке можливо?
Виявляється - можливо! Чудеса існують
І я зробила висновок такий - ми можемо – набагато більше , ніж ми думаємо. А щодо екзамену- так, я його дійсно не здала. Потім я готувалась вдруге і це був зовсім інший рівень пізнання)) на наступну сесію - 30.06.2008 я таки здала цей екзамен ) УРА!
А у Вас були чудні історії? Або випадки невдач, які зробили Вас сильнішими?
#ПодатковийБлогМК
1600
22-11-28 17:55