Повідомлення telegram каналу - @katimsya

Логотип телеграм спільноти - Несемось! 2021-08-01

Несемось!

Кількість підписників:
20682
Фото:
3510 
Відео:
1460 
Посилання:
6070 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Клуб громадянського суспільства. Спецслужби та політика. Автор - військовий Петро Шуклінов @PetrShu Підтримати канал PayPal zlobynz@gmail.com Приват https://www.privat24.ua/send/1wrtn Моно https://send.monobank.ua/jar/8w34v45vSP

Канал Несемось! - @katimsya - №9421

👁️ Думки. Я не здивований, що інтерес людей до війни та зборів впав. Не відчуваю через це жодних емоцій. Інколи я думаю, що найкраще рішення і для мене особисто - це зупинити це все, втомитись і забути. Жити своє життя. Служити в міру сил. Але не рвати жили. Не намагатись зробити більше, ніж можу.
Але я знаю, що мужикам треба машини. Вони врятують їх життя. Тому закрий пздк, Петро, і роби. Вставай о шостій. Ний трохи, що не про таке життя ти мріяв. І роби.
А збір? Ну що збір. В кінці місяця знову прийдуть 50 китів і махом закриють потреби. Вони теж підписались на це з дурної голови. А тепер - хочеш чи ні - треба штовхати. Майже три роки 50 людей приходять і кажуть: ні, давай, працюй далі, ось тобі ще денек, роби.
Тому мені так не пощастить, як тим, хто спокійно скролить далі. Я не закрию соцмережі, щоб не читати новин. Не відпишусь від каналів і сторінок, де є збори. Не зможу зробити вигляд, що все гаразд.
Скоро вже рік як до всього іншого додалась армія. Яка дисциплінує і формує - і в цьому велика користь. Але з армії я також не можу вийти. Так само, як і з усього іншого - я маю їхати потягом цих обставин з побратимами та посестрами до самого кінця.
Ну і військове СТО. Воно вже працює на 90% своєї потужності. Великий організм, який скоро зробить більше 200 машин за перший рік роботи. 200 фронтових машин, повернутих в бій безкоштовно для військових - завдяки вам. А до них додайте більше 200 машин, закуплених для фронту. Це також - Ви. А ще підопічні підрозділи. Мобільні вогневі групи, які ми з вами спорядили і підтримуємо.
Закрити все і забути не вийде. Я свідомий того, що в цьому я назавжди. І після війни - також, бо треба буде рятувати життя ветеранів та переселенців. А кому це робити, як не нам з вами. Думаєте будуть інші люди? Ні, це ми з вами будемо робити.
Отже.
Як би мені не хотілось повернутись в інше життя, де все було в кольорах і перспективах - цього більше ніколи не буде.
Я кинув пити взагалі. Перший рік алкоголь рятував нервову систему від жахів реальності. З алкоголем було простіше. Але далі ховатись не можна.
Я не сховаюсь ні від себе, ні від вас, ні від своєї країни. Я знаю, що все буде добре. Я знаю, що ми просто маємо йти далі. Я знаю, що нас сотні тисяч. І попереду в нас складні часи.
Вони не будуть такими, про які ми мріяли. Але ці нові часи будуть справжніми і нашими. Збудованими свідомою боротьбою. Моїм поколінням героїв - військових і цивільних.
А отже - все буде добре. Я знаю, що все буде добре. Потрібно тільки продовжувати робити більше. Продовжувати йти вперед.
[магазин артефактів]
[канал інсайдів та історій]
5100
24-10-11 13:50