Повідомлення telegram каналу - @kalushterob

Логотип телеграм спільноти - ТерОборона Калуського району 2021-11-06

ТерОборона Калуського району

Кількість підписників:
346
Фото:
607 
Відео:
45 
Посилання:
273 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Інформаційний канал територіальної оборони Калуського району Інструкцію з приєднання до чату шукайте за #Чат

Канал ТерОборона Калуського району - @kalushterob - №1285

Перемагає той, хто пам’ятає!
29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України!
Десять років тому, в останні дні літа, українські воїни пережили один із найтрагічніших епізодів російсько-української війни – вихід із оточення під Іловайськом. Ворог, котрий обіцяв безпечний вихід, порушивши всі домовленості, розпочав безжальний обстріл українських захисників з усіх видів зброї.
Українські воїни не здалися, а проявили мужність, героїзм, продовжили прорив із пастки та відважно боролися до останнього подиху. Сотні наших воїнів загинули, сотні отримали поранення, сотні зникли безвісти.
Щороку в цей день ми згадуємо не тільки тих, хто загинув під Іловайськом, але й усіх захисників і захисниць, які віддали свої життя в боротьбі за Україну, починаючи з 2014 року. Цей день наповнений глибоким сумом, але й неймовірною гордістю за наших Героїв, які, не вагаючись, стали на захист Батьківщини, пожертвували своїм життям заради нашого майбутнього.
Кожен із них – частина великої української нації, їхній подвиг назавжди вписаний у нашу історію. Вони боролися не тільки за землю, але й за наші цінності, за право кожного українця жити в мирі, свободі й гідності. Це справжні Герої, завдяки яким ми можемо продовжувати наш шлях до перемоги.
Схиляю голову перед усіма воїнами, які поклали своє життя заради миру в Україні. Вічна пам’ять загиблим Героям! Їхній подвиг – приклад мужності, відданості й безмежної любові до Батьківщини.
Нехай пам’ять про всіх загиблих захисників згуртує нас у боротьбі за незалежну й сильну Україну. Ми зобов’язані єднатися, підтримувати один одного й бути гідними спадкоємцями їхнього великого подвигу.
Помолімося за душі полеглих! Пам’ятаймо наших Героїв! Перемагає той, хто пам’ятає!
Слава Україні! Героям слава!🇺🇦

290
24-08-29 09:34