Повідомлення telegram каналу - @infoxvodokanal

Логотип телеграм спільноти - Інфоксводоканал 2022-02-03

Інфоксводоканал

Кількість підписників:
8997
Фото:
384 
Відео:
18 
Посилання:
75 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
«Филиал «Инфоксводоканал» ООО «Инфокс» — предприятие, обеспечивающее водоснабжение и водоотведение города Одессы и прилегающих населенных пунктов Одесской области.

Канал Інфоксводоканал - @infoxvodokanal - №933

Оперативна інформація щодо усунення аварійної ситуації у центральній частині м.Одеса станом на 12:00 19 липня
Протягом ночі на 19 липня фахівцями "Інфоксводоканалу" демонтовано частину пошкодженої труби, підготовлено ремонтні матеріали для з'єднання. Але після демонтажу корективи до ходу робіт вніс неочікуваний "сюрприз" - виявилося, що через техногенний вплив інша частина чавунної труби зміщена по осі. Також ускладнювало проведення робіт постійне  прибуття води в пошкоджений трубопровід. Адже для повного спустошення кільцевої системи потрібно значно більше часу. Щоб пришвидшити цей процес було  здійснено технологічний контрольований спуск води із системи у точці на вулиці Балківській.
Станом на 12:00 наші фахівці завершили виготовлення додаткових ремонтних матеріалів для зміщеної труби та готуються розпочинати вже безпосередньо монтажні роботи. Під час з'єднання частин труби доведеться виконати комплекс зварювальних робіт та особливо складні роботи - чеканку та герметизацію чавунної труби.
Враховуючи особливості технології ремонту чавунних трубопроводів,  орієнтовний час завершення ремонтних робіт та відновлення водопостачання, на жаль, вимушені подовжити до 19:00 19 липня.
Також звертаємо увагу споживачів, що через глобальний IT-збій вже фіксуються періодичні проблеми в мережах більшості наших провайдерів зв'язку, тому можливі тимчасові складнощі із дозвоном до контакт-центру "Інфоксводоканалу".
12000
24-07-19 09:06