Повідомлення telegram каналу - @hopeua

Логотип телеграм спільноти - Телеканал Надія 2022-02-11

Телеканал Надія

Кількість підписників:
1247
Фото:
877 
Відео:
58 
Посилання:
506 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Перший християнський. Новини ТК та щоденне натхнення 💙 З усіх питань: @ContactHopeBot

Канал Телеканал Надія - @hopeua - №681

‼️ По-перше, Біблія наголошує на важливості молитви за всіх людей. У Першому Тимофія (1 Тимофію 2:1-2) сказано: "Насамперед закликаю вас звершувати молитви, благання, прохання, подяки за всіх людей, за царів і за всіх, хто при владі, щоб ми могли проживати життя в тиші та спокої, з усією набожністю та гідністю". Це означає, що ми маємо молитися за всіх, хто займає різні посади та виконує різні функції, включаючи воїнів.
‼️ По-друге, Біблія також має численні приклади молитов за воїнів. Наприклад, у Книзі Хронік (2 Хронік 14:11) сказано: "Господи, крім Тебе, немає нікого іншого, хто б допоміг малосилим проти могутніх. Допоможи нам. О Господи наш Боже, ми сподіваємося на Тебе, в ім’я Твоє вийшли ми проти цього величезного війська. О Господи, Ти — наш Бог. Не дай людині взяти гору над Тобою".
‼️ По-третє, Біблія закликає нас молитися за мир. У Єрeмії (Єремія 29:7) ми читаємо: "Дбайте про благо міста того, куди Я вас вислав, і моліться Господу за нього, бо якщо в ньому пануватиме мир, то мир буде й вашій оселі". Це показує, що ми повинні молитися за мирне співіснування і захист від ворогів.
✍️ А що думаєте ви: чи варто молитися за воїнів?
Напишіть ваші думки в коментарях.
@hopeua
132
23-06-24 05:23