Повідомлення telegram каналу - @hopeua

Логотип телеграм спільноти - Телеканал Надія 2022-02-11

Телеканал Надія

Кількість підписників:
1247
Фото:
877 
Відео:
58 
Посилання:
506 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Перший християнський. Новини ТК та щоденне натхнення 💙 З усіх питань: @ContactHopeBot

Канал Телеканал Надія - @hopeua - №666

📔 У Євангелії часто згадується, як Ісус виявляв ніжність та любов до маленьких. Він завжди був привітним до дітей і запрошував їх ближче до себе. Ісус навчав людей про цінність дитинства та важливість прийняття Царства Божого, мовлявши: "Дайте до Мене дітей, і не забороняйте їм йти до Мене, бо таких є Царство Небесне".
👶🏻 Він також використовував приклад дитини, щоб навчити великій людській простоті і вірі, говорячи: "Коли ви не змінитеся та не станете, як діти, ви не ввійдете в Царство Небесне".
🤱 Ісус вчив нас бути як діти - невинними, беззахисними та відкритими перед Богом. Він дав приклад любові, турботи та розуміння, яке ми повинні проявляти до дітей. Його відношення до дітей нагадує нам про важливість поважати та захищати найменших серед нас.
❤️ Тож нехай Ісусів приклад стане для нас натхненням, щоб ми звертали увагу на дітей, були їм розумінням та підтримкою. Навчаймо їх цінним моральним принципам, допомагаймо їм рости у любові та повазі, і надаваймо їм відчуття безпеки, як Ісус це зробив з нами.
@hopeua
116
23-06-01 05:14