Повідомлення telegram каналу - @hobbytalk

Логотип телеграм спільноти - Розмови про гобі 2021-05-26

Розмови про гобі

Кількість підписників:
182
Фото:
68 
Відео:
Посилання:
118 
Категорія:
Блоги
Опис:
Ми полюбляємо варгейми, настільні ігри, мальописи, та аніме) Спробуємо розкриті ці питання як можливо глибше) https://youtube.com/channel/UC3Gy2TOHioqQKbHToQc29Lg

Канал Розмови про гобі #УкрТҐ - @hobbytalk - №90

Ми відкрили для себе неймовірно крутезну гру Akropolis, тому поспішаємо поділитися із вами летсплеєм. Ця настільна гра стане незамінною у вашому домі, якщо ви полюбляєте грати усією сім'єю, адже правила надзвичайно легкі і прості у застосуванні. Вам і вашим діткам точно сподобається її швидка динаміка та азарт, який вона викликає.
Проте, обережно, від цієї гри можлива залежність. Кожна партія викликає бажання зіграти в ще одну, а потім в ще одну. Зупинитися досить складно.
Якщо вам здалося, що ця настільна гра занадто легка, що вам скоро стане нецікаво. Сміємо вас запевнити, що це зовсім не так, адже не зважаючи на її легку механіку, вона усе одно змушуватиме вас будувати швидкі і великі стратегії, що підлаштовуватимуться під ваші ходи і заважатимуть отримувати переможні бали вашому супернику.
Зігравши один раз в Akropolis забути її уже точно не можливо. То ж поринайте у наш летсплей, де ми швиденько вам розповімо правила.
https://youtu.be/7XvPm0De14g

146
22-11-13 08:04