Повідомлення telegram каналу - @hobbytalk

Логотип телеграм спільноти - Розмови про гобі 2021-05-26

Розмови про гобі

Кількість підписників:
182
Фото:
68 
Відео:
Посилання:
118 
Категорія:
Блоги
Опис:
Ми полюбляємо варгейми, настільні ігри, мальописи, та аніме) Спробуємо розкриті ці питання як можливо глибше) https://youtube.com/channel/UC3Gy2TOHioqQKbHToQc29Lg

Канал Розмови про гобі #УкрТҐ - @hobbytalk - №55

Сьогодні зіграємо в Новий Ковчег (Ark Nova)
У грі Новий Ковчег (Ark Nova) ви сплануєте й розбудуєте сучасний зоопарк наукового спрямування. Ви будуватимете вольєри для тварин відповідно до їхнього способу життя й підтримуватимете проєкти збереження різних видів.
Збирання різноманітних тварин зробить ваш зоопарк популярнішим, просуне вас шкалою привабливості й принесе більший дохід, а бережливе поводження з тваринами забезпечить підтримку проєктів збереження, як-от програми розведення, що сприятиме вашому положенню на шкалі збереження та дасть відповідні бонуси. Обидві шкали розвиваються в протилежних напрямках – щойно ваші лічильники зрівняються, гра завершиться. Гравець із найкращим поєднанням привабливості та збереження стає переможцем із найуспішнішим зоопарком.
Ви зможете співпрацювати із зоопарками й університетами з усього світу в рамках різних асоціацій зоопарків. Спеціалісти та спонсори допоможуть упоратися з різноманітними завданнями для досягнення ваших цілей.
https://youtu.be/hNoqFKjjBwM

52
22-08-21 09:28