Повідомлення telegram каналу - @gryazbrud

Логотип телеграм спільноти - _GRЯзЬ_ 2021-10-20

_GRЯзЬ_

Кількість підписників:
2
Фото:
7910 
Відео:
4550 
Посилання:
4100 
Категорія:
Блоги
Опис:
Вся грязь з Інтернету і не тільки. Все, що хоть трішки варте уваги 💣💩🤦‍♂️🇺🇦💪

Канал _GRЯзЬ_ - @gryazbrud - №14349

Колишня перша ракетка світу з тенісу Роджер Федерер виступив із промовою на урочистостях з нагоди випуску 2024 року в Дартмуті, одному з найстаріших університетів США, що входить до елітної Ліги плюща.
«У тенісі досконалість неможлива.
У 1,526 матчах в одиночному розряді, які я зіграв за свою кар'єру, я виграв майже 80% цих матчів.
Тепер я маю питання всім вам – як ви думаєте, який відсоток очок я виграв у цих матчах? Усього 54%!
Іншими словами, навіть тенісисти з найвищим рейтингом виграють трохи більше половини очок, які вони грають. Коли ти програєш у середньому кожне друге очко, ти вчишся не зациклюватись на кожному ударі. Вчишся думати: "Добре, у мене подвійна помилка. Це всього лише очко. Гаразд, я підійшов до сітки, і мене знову обвели. Це лише очко". Навіть відмінний удар, смеш з бекхенда, який потрапляє в десятку найкращих за версією ESPN, – це теж лише очко.
Ось чому я вам розповідаю це. Коли ви граєте очко, це найважливіша річ у світі. Але коли воно в минулому, воно в минулому. Таке мислення справді має вирішальне значення, тому що воно звільняє вас, щоб повністю присвятити себе наступному очку і наступному після нього, з інтенсивністю, ясністю та зосередженістю. Правда в тому, що в яку б гру ви не грали б у житті іноді ви програєте (втрачаєте). Очко, матч, сезон, роботу – це американські гірки, з багатьма зльотами та падіннями. І це звичайно, коли ти падаєш, сумніватися в собі. Жаліти себе. І, до речі, ваші суперники також сумніваються в собі. Ніколи не забувайте про це. Але негативна енергія – це дарма витрачена енергія. Найкращі у світі не тому, що вони виграють кожне очко, а тому, що вони знають, що програють знову і знову.
І навчилися справлятися з цим.
Змиріться з цим.
Рухайтеся далі.
Будьте непохитними. Пристосовуйтесь та розвивайтеся. Працюйте більше.
Працюйте розумніше.»

2
24-09-01 14:33