Повідомлення telegram каналу - @gromkontrol

Логотип телеграм спільноти - Щоденний ГромКонтроль 2021-05-28

Щоденний ГромКонтроль

Кількість підписників:
674
Фото:
67 
Відео:
Посилання:
444 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Актуальні новини про корупцію у Дніпрі та в сусідів

Канал Щоденний ГромКонтроль - @gromkontrol - №528

Скандальна реконструкція площі Успенської за 460 млн.грн.
Частина 1️⃣
💵 В 2021 році компанії «АКАМ», яка є близькою до Вадима Єрмолаєва, отримала з міського бюджету на реконструкцію площі Успенської 317 мільйонів гривень.
За 317 мільйонів гривень фірма «АКАМ» мала реконструювати невелику ділянку, яка з обох боків оточена власністю Геннадія Корбана та Вадима Єрмолаєва.
💴 З початком війни мерія Дніпра роботи не припинила і компанія з орбіти Вадима Єрмолаєва і надалі отримувала багатомільйонні платежі.
🆘 Восени 2023 році, коли площа Успенська візуально була повністю готовою, на її реконструкцію посадовці мерії виділили ще додаткових 144 мільйона гривень.
💰💰💰 Загалом на реконструкцію площі Успенської з бюджету Дніпра буде витрачено 461 мільйон гривень 💸.
Частина 2️⃣
❗️ Фінансуванням реконструкції площі Успенської опікувався заступник міського голови Володимир Міллер, а замовником робіт став Департамент капітального будівництва на чолі з Мариною Дібровою.
🏙 Поки тривала реконструкція площі Успенської, заступник міського голови Дніпра Володимир Міллер та директорка Департаменту капітального будівництва Дніпровської міської ради Марині Діброва стали власниками дорогого житла.
💶 Володимир Міллер придбав квартиру на Володимира Вернадського, 29-К орієнтовною вартістю 9 мільйонів гривень. А його дружина Лариса Міллер стала власницею апартаментів на вулиці Жуковського, 20, ціна якої коливається на відмітці 5,4 мільйонів гривень.
💷 Марина Діброва, в свою чергу, придбала квартиру за 2 мільйона гривень на вулиці Велика Діївська, 4-Б.
Частина 3️⃣
😡😡😡 Коли триває війна, 461 мільйон гривень цілком доречно було б витратити на потреби ЗСУ.
⁉️ Втім мер Дніпра так робити не хоче. Поведінку Філатова пояснити дуже просто - власником частина майна на площі Успенській є Геннадій Корбан, а його потреби Філатов завжди ставить на перше місце.
🔴 Докладніше про участь Володимир Міллера, Марини Дібрової, Вадима Єрмолаєва та Геннадія Корбана у скандальній реконструкції на Успенській площі - за посиланням.
227
23-11-08 18:34