Повідомлення telegram каналу - @gastsoua

Логотип телеграм спільноти - Оператор ГТС 2021-05-19

Оператор ГТС

Кількість підписників:
670
Фото:
302 
Відео:
47 
Посилання:
441 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Офіційний канал незалежного оператора газотранспортної системи України tsoua.com

Канал Оператор ГТС - @gastsoua - №751

📌Генеральний директор Оператора ГТС України Дмитро Липпа під час Українсько-Італійської конференції з відбудови України у Римі розповів про переваги використання української газової інфраструктури європейськими партнерами:
зручне географічне розташування;
потужності для імпорту та експорту;
конкурентні тарифи на транспортування й зберігання газу.
За словами Дмитра Липпи, попри війну, трейдери продовжують зберігати газ в Україні та реекспортувати його до Європи.
💬«Ми пропонуємо економічно привабливі тарифи для європейських трейдерів, зокрема для маршрутів транспортування газу з LNG-терміналів та подальшого зберігання в українських сховищах. Поточні виклики примушують всіх відповідально ставитись до безпеки енергопостачання і відповідності європейським правилам та цінностям. Оператори ГТС і ПСГ України сертифіковані за європейським законодавством та довели надійність своєї роботи навіть у надзвичайних умовах. Це підтверджує наша продуктивна та безперервна співпраця з сусідніми Операторами ГТС та європейськими трейдерами», — відзначив очільник ОГТСУ.
В умовах відмови Європи від використання російського газу та політики декарбонізації, економічно вигідно задіювати українську газову інфраструктуру задля зміцнення безпеки регіону, розширення транскордонної торгівлі, розвитку ринку відновлюваних газів, зокрема, біометану, та створення маневрових газових генеруючих потужностей.
#міжнародна_співпраця
256
23-04-27 07:01