Повідомлення telegram каналу - @gastsoua

Логотип телеграм спільноти - Оператор ГТС 2021-05-19

Оператор ГТС

Кількість підписників:
670
Фото:
302 
Відео:
47 
Посилання:
441 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Офіційний канал незалежного оператора газотранспортної системи України tsoua.com

Канал Оператор ГТС - @gastsoua - №741

Оператор ГТС України вітає наших шановних колег, багаторічного партнера компанію «Укртрансгаз» із сертифікацією за нормами Європейського Союзу.
Ця подія є не лише визнанням вашої роботи, а й підтвердженням здатності українського оператора газосховищ відповідати високим стандартам європейського газового ринку.
Відтепер підземні сховища, як і українська ГТС, регулюються європейськими правилами, що сприятиме розвитку ринку газу України та посиленню співпраці з нашими міжнародними партнерами. У тандемі ОГТСУ та «Укртрансгаз» можуть зробити свій внесок у зміцнення енергетичної безпеки Європи.
Сертифікація «Укртрансгазу» надає право у разі потреби залучати українські газосховища для реалізації заходів з енергетичної безпеки в Європі. Зокрема йдеться про зберігання запасів газу іноземних клієнтів, а також запасів країн, у яких немає газосховищ або обсягів газу, що спільно закуповуються країнами на випадок кризових ситуацій.
Оператор ГТС України дякує «Укртрансгазу» за співпрацю та зацікавлений і надалі працювати над ефективним наданням послуг учасникам газового ринку разом.
272
23-04-07 13:17