Повідомлення telegram каналу - @fzhytomyr

Логотип телеграм спільноти - 🔥 ФАКТИ ЖИТОМИРА 🔥 2021-07-14

🔥 ФАКТИ ЖИТОМИРА 🔥

Кількість підписників:
3566
Фото:
10900 
Відео:
3100 
Посилання:
1490 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
🔥ФАКТИ ЖИТОМИРА 🔥 - виготовлені з добірних новин. ✅Чат t.me/chat_fz 🤝PR, реклама, співпраця або запропонувати новину @reklamafzhytomyr

Канал 🔥 ФАКТИ ЖИТОМИРА 🔥 - @fzhytomyr - №9778

У Миколаєві встановили фронтову новорічну "Ялинку незламних".
Новорічне "дерево", створене із маскувальної сітки, замінить пам'ятник покровителю міста, Святому Миколаю, який ще у жовтні закрили від обстрілів мішками з піском, пише "Суспільне".
Напередодні новорічних свят конструкцію покрили шістьма маскувальними сітками, виготовленими волонтерами. "Дерево" складатиметься із шести секцій, кожна з яких – 6 метрів у висоту та 2,5 метри у ширину.
За її словами, покриття для "фронтової" ялинки замовили в обласній військовій адміністрації. Сітку виготовляли волонтери в імпровізованому швацькому цеху. Там вони шиють їх для військових Збройних сил України.
"Оскільки в цьому році в нас не запланований Новий рік, але наші діти тут ні до чого, ми вирішили зробити сюрприз і все ж таки в місті буде ялинка, але фронтова. Я думаю, наші діти зрозуміють ситуацію, а батьки будуть раді, що буде місце, куди можна привести дітей", – говорить Куличковська.
1000
22-12-18 09:56