Повідомлення telegram каналу - @fzhytomyr

Логотип телеграм спільноти - 🔥 ФАКТИ ЖИТОМИРА 🔥 2021-07-14

🔥 ФАКТИ ЖИТОМИРА 🔥

Кількість підписників:
3565
Фото:
10900 
Відео:
3100 
Посилання:
1490 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
🔥ФАКТИ ЖИТОМИРА 🔥 - виготовлені з добірних новин. ✅Чат t.me/chat_fz 🤝PR, реклама, співпраця або запропонувати новину @reklamafzhytomyr

Канал 🔥 ФАКТИ ЖИТОМИРА 🔥 - @fzhytomyr - №20703

💡Є час до жовтня, щоб придбати акумулятори / зарядні станції та підготуватись до холодів
В Україні графіків відключення електроенергії може не бути до середини жовтня 2024 р. Це можливо за умови відсутності атак по рф енергетиці та аномальної спеки. Про це повідомляє ДТЕК.
Як зазначається, ситуація в енергетиці дещо покращилась, тож зараз графіків відключень немає. Без відключень можна обійтись приблизно до середини жовтня, якщо не буде нових обстрілів енергетики чи аномальної спеки.
Однак з настанням холодів навантаження на систему збільшиться. Люди почнуть користуватися електроопаленням і будуть більше вмикати електроенергію через те, що взимку темнішає раніше. Тоді "Укренерго" буде вимушено знову вводити обмеження споживання і графіки відключень можуть повернутися.
У ДТЕК додали, що ситуація в енергетиці все ще складна, оскільки енергосистема втратила близько 9 ГВт потужностей під час російських атак. Швидко відновити все неможливо, тому графіки можуть бути щонайменше до кінця опалювального сезону.
Тож, якщо у вас є фінансова спроможність - ще є час щоб підготуватися до відключень та придбати собі зарядну станцію або набір "акумулятори+інвертор+ зарядка до акумуляторів", а дехто до цього бере і сонячні панелі, аби забезпечити свою оселю електроенергією та теплом у години відсутності централізованого електропостачання.
Зображення до поточного посту у каналі "🔥 ФАКТИ ЖИТОМИРА 🔥" - @fzhytomyr
720
24-08-12 10:05