Повідомлення telegram каналу - @fzhytomyr

Логотип телеграм спільноти - 🔥 ФАКТИ ЖИТОМИРА 🔥 2021-07-14

🔥 ФАКТИ ЖИТОМИРА 🔥

Кількість підписників:
3589
Фото:
11100 
Відео:
3140 
Посилання:
1600 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
🔥ФАКТИ ЖИТОМИРА 🔥 - виготовлені з добірних новин. ✅Чат t.me/chat_fz 🤝PR, реклама, співпраця або запропонувати новину @reklamafzhytomyr

Канал 🔥 ФАКТИ ЖИТОМИРА 🔥 - @fzhytomyr - №20535

Заклади Житомирщини отримали батареї від благодійників

- Наприкінці тижня завдяки співпраці з фондом Direct Relief та БО «Благодійний фонд Євгена Пивоварова» Житомирська ОВА отримала 150 комплектів інтегрованих систем зберігання та передачі енергії, які будуть встановлені у закладах охорони здоров’я, соціальної допомоги, підрозділах рятувальників та центрах надання адміністративних послуг, - розповідає начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.
⚡️ Загалом накопичувачі електроенергії на випадок несподіваних відключень отримає 91 заклад. Це ще один крок до посилення нашої енергетичної безпеки в умовах постійних обстрілів об’єктів критичної інфраструктури з боку росіян.
Енергетична незалежність та безпека сьогодні — це нагальна потреба, яка визначає стійкість нашої держави в умовах війни.
🌟 Яскравий приклад тому – наша взаємна допомога між Житомирщиною та Харківщиною. Коли після рашистських атак Харків залишився без світла, ми одними з перших відгукнулися на заклик про допомогу та відправили сотні генераторів. Сьогодні ж завдяки нашим партнерам-благодійникам з Харкова ми отримали сучасне обладнання для безперебійної роботи об’єктів соціальної інфраструктури Житомирщини у випадку блекаутів.
⚜️ Системи енергозбереження, які сьогодні вже почали передавати нашим закладам — це інтегрована акумуляторна система з батареєю, яка забезпечує накопичення енергії та виконує функцію джерела енергопостачання у випадку відключення загальної мережі. Вона має потужність в 5 кіловатів та ємність 13,5 кіловатів на годину. Цього достатньо, щоб забезпечувати роботу критично важливого обладнання протягом доби.
Зображення до поточного посту у каналі "🔥 ФАКТИ ЖИТОМИРА 🔥" - @fzhytomyr
Зображення до поточного посту у каналі "🔥 ФАКТИ ЖИТОМИРА 🔥" - @fzhytomyr
Зображення до поточного посту у каналі "🔥 ФАКТИ ЖИТОМИРА 🔥" - @fzhytomyr
1700
24-07-22 06:45