Повідомлення telegram каналу - @fzhytomyr

Логотип телеграм спільноти - 🔥 ФАКТИ ЖИТОМИРА 🔥 2021-07-14

🔥 ФАКТИ ЖИТОМИРА 🔥

Кількість підписників:
3589
Фото:
11100 
Відео:
3140 
Посилання:
1600 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
🔥ФАКТИ ЖИТОМИРА 🔥 - виготовлені з добірних новин. ✅Чат t.me/chat_fz 🤝PR, реклама, співпраця або запропонувати новину @reklamafzhytomyr

Канал 🔥 ФАКТИ ЖИТОМИРА 🔥 - @fzhytomyr - №11959

Мешканець Житомира зливав ворогу інформація про військових та наші камери
Контррозвідка СБУ провела спецоперацію, затримавши відставного військового, який передавав до групи "Вагнер" розвіддані про систему відеоспостереження у Житомирі, повідомляє одночасно СБУ та прокуратура.
Зрадником виявився колишній заступник командира однієї з українських військових частин, який на початку 90-х років пішов у відставку. "Вагнер" завербував його до співпраці у липні 2022 року через соцмережу "Вконтакте", якою активно користувався чоловік. Більше детально, хто це - не розповідають.
"Підозрюваний збирав розвіддані про переміщення підрозділів ЗСУ та проявляв цікавість до персональних даних діючого командного складу українських військ в регіоні, – каже Ірина Мартинюк. – Також він фіксував координати вуличних систем відеоспостереження поблизу будівель органів державної влади та правоохоронних органів, передаючи ці дані у "Вагнер" через відпрацьовані канали електронного зв’язку у вигляді фотографій карт з відмітками".
831
23-03-23 09:49