Повідомлення telegram каналу - @fzhytomyr

Логотип телеграм спільноти - 🔥 ФАКТИ ЖИТОМИРА 🔥 2021-07-14

🔥 ФАКТИ ЖИТОМИРА 🔥

Кількість підписників:
3566
Фото:
10900 
Відео:
3100 
Посилання:
1490 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
🔥ФАКТИ ЖИТОМИРА 🔥 - виготовлені з добірних новин. ✅Чат t.me/chat_fz 🤝PR, реклама, співпраця або запропонувати новину @reklamafzhytomyr

Канал 🔥 ФАКТИ ЖИТОМИРА 🔥 - @fzhytomyr - №10719

невже не можна було просто стояти біля Ектора і розповідати про гречку альденте і ступені просмаження яєць на сніданок, а не лізти у парламент?😂
Тищенко мочить без зупинки...Якщо ви раптом зараз у Таїланді і вам чомусь кортить поспілкуватися з народним депутатом і «паном» Миколою Тищенком, тоді пропозиція від Посольства України в Таїланді саме для вас:
💬«Шановні громадяни України! Посольство запрошує вас на зустріч з народним депутатом України 9-ого скликання паном Миколою Тищенком для обговорення питань покращення взаємодії з представниками української громади в Королівстві Таїланд».
Трохи згодом: ⚡️Арахамія анонсував звільнення Тищенка з посади заступника голови фракції Слуга Народу
За його словами, скликається термінове засідання, щоб виключити його зі складу фракції: - 💭Звертаюся до Олени Шуляк з проханням виключити його з партії Слуга Народу. Впевнений, нікому не потрібно пояснювати, за що. Сподіваюся, після цього до всіх остаточно дійде, у чому полягає робота депутата воюючої країни.
1500
23-01-26 15:17