Логотип телеграм спільноти - Сергій Притула
Посилання на канал: https://t.me/serhiyprytula Мій фейсбук - https://www.facebook.com/serhiyprytula/ Інстаграм - https://www.instagram.com/siriy_ua/ Youtube - https://www.youtube.com/prytula БАЗА МОНО - https://base.monobank.ua/89gMbvnkrTu7sR
Логотип телеграм спільноти - Bitcoin, інвестування, гроші - Лінивий CRYPTO інвестор
Підписуйся на канал Frontend Shinobi, щоб отримувати найсвіжіші техніки, поради та інструменти для веб-розробників. Хочеш бути в тренді? Хочеш створювати стильні сайти та веб-додатки? Тоді тобі точно сюди!
Логотип телеграм спільноти - STERNENKO
Сергій Стерненко🇺🇦 Волонтерські картки: 4441114454997899 моно 5168745030910761 приват ❗️Не ведіться на шахраїв, нікому не пишу, не прошу гроші, поповнити рахунок чи щось купити. Усі збори на армію публічні. Російська мова у коментах заборонена.
Логотип телеграм спільноти - ББС Небесна Кара 54 ОМБр
Офіційний канал Батальйону Безпілотних Систем Небесна Кара, 54 ОМБр Наше гасло: "Зло - має бути покарано! Ворог - має бути знищений!" Приєднуйтесь до нас, підримуйте нас! Більше донатів - більше контенту! Дякуємо! Зворотній зв'язок: bbcnk54@gmail.com

Статистика telegram каналу - @foodkyiv

Логотип телеграм спільноти - Тестовий режим 2021-06-01

Тестовий режим

Кількість підписників:
12599
Фото:
2510 
Відео:
104 
Посилання:
3530 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Гід закладами від Віледжа – @villageua https://base.mono.bank/CJjjxfFwLVXsui

Кількість підписників

День: -4
Тиждень: -9
Місяць: -67
Всього:
12 599

Середній перегляд на повідомлення

День: +11000
Тиждень: +8100
ERR: 68.76%
ERR (24): 87.31%
Середній за 30 днів:
8 663

Історія змін лого

Поки що змін не зафіксовано

Історія змін назви

Поки що змін не зафіксовано

Історія зміни типу аккаунта

Поки що змін не зафіксовано

Історія зміни статуса

Офіційно не підтверджена
2022-05-25

Стіна канала Тестовий режим - @foodkyiv

☕️🧁 Кондитерська-кав’ярня Merenga у Львові
«Насолоджуйся моментом і нашим десертом», – так описують концепцію в команді. Тут подають десерти власного виробництва й пропонують авторські та класичні кавові напої. Також гості можуть замовити торт.
Підписуйтеся на канал «Тестовий режим» – тут усі нові заклади, варті вашої уваги
Зображення до поточного посту у каналі "Тестовий режим" - @foodkyiv
Зображення до поточного посту у каналі "Тестовий режим" - @foodkyiv
Зображення до поточного посту у каналі "Тестовий режим" - @foodkyiv
7000
24-10-30 14:31
🫂 Фасади закладів Escobar перетворили на «дошки оголошень» з незакритими зборами
Щоб обклеїти фасади закладів використати сім тисяч листівок з донейтами та незакритими зборами. У такий спосіб прагнуть мотивувати людей надсилати кошти не лише на збори, які розмістили на фасадах, а й на ті, які люди бачать щодня.
Підписуйтеся на канал «Тестовий режим» – тут усі нові заклади, варті вашої уваги
Зображення до поточного посту у каналі "Тестовий режим" - @foodkyiv
Зображення до поточного посту у каналі "Тестовий режим" - @foodkyiv
Зображення до поточного посту у каналі "Тестовий режим" - @foodkyiv
8000
24-10-30 09:40
🍴 Другий заклад «Їстетика» у ЖК «Варшавський Плюс»
«Селективна кулінарія, коктейлі й вино», – описує концепцію команда. У новому закладі вони зберегти свої традиційні страви, але також додали нові позиції.
Підписуйтеся на канал «Тестовий режим» – тут усі нові заклади, варті вашої уваги
Зображення до поточного посту у каналі "Тестовий режим" - @foodkyiv
9700
24-10-28 17:48
🍴 Друге We Cafe на вулиці Саксаганського
«Любов до життя, вина, книги і їжі», – описує команда конценцію кафе. Перший заклад мережі працює на проспекті Володимира Івасюка вже більш ніж 10 років.
Підписуйтеся на канал «Тестовий режим» – тут усі нові заклади, варті вашої уваги
Зображення до поточного посту у каналі "Тестовий режим" - @foodkyiv
9100
24-10-27 12:59
☕️ Книгарня-кав’ярня Book.ua запускає франшизу закладів по всій Україні
Book ua має книгарні-кав’ярні біля метро «Золоті Ворота», у ЖК «Файна Таун», а також анонсувала відкриття простору на ВДНГ. Автори проєкту кажуть, що прагнуть створити заклади у кожному районі Києва.
Підписуйтеся на канал «Тестовий режим» – тут усі нові заклади, варті вашої уваги
Зображення до поточного посту у каналі "Тестовий режим" - @foodkyiv
10300
24-10-26 12:40
💔 У Дніпрі постраждала кавʼярня Cava внаслідок російського обстрілу
Кавʼярня продовжує роботу. Туди можна завітати вже сьогодні, щоб підтримати бізнес. «Гроші нам не потрібні, але порахували, що для компенсації коштів на відновлення, потрібно продати 1200 круасанів», – кажуть в закладі.
Підписуйтеся на канал «Тестовий режим» – тут усі нові заклади, варті вашої уваги
Зображення до поточного посту у каналі "Тестовий режим" - @foodkyiv
Зображення до поточного посту у каналі "Тестовий режим" - @foodkyiv
Зображення до поточного посту у каналі "Тестовий режим" - @foodkyiv
9800
24-10-26 09:40
✍🏻 Це 10 закладів, які долучаються до написання Всеукраїнського радіодиктанту. Куди приходити
Зібрали для вас добірку закладів, які долучаються до написання Всеукраїнського радіодиктанту, що відбудеться 25 жовтня об 11:00. Його можна написати в пекарнях Juju i Bakehouse, книгарнях «Сенс на Хрещатику», «Книголенд» і Book ua. Більше закладів шукайте тут 🫶🏼
Підписуйтеся на канал «Тестовий режим» – тут усі нові заклади, варті вашої уваги
Зображення до поточного посту у каналі "Тестовий режим" - @foodkyiv
10600
24-10-24 16:30
🥙🌲 Ресторан «Шепіт» біля лісу у Львові
Заклад називають гастрономічним куточком біля лісу «для тих, хто цінує природу, затишок і смачну їжу». Там готують холодні й гарячі закуски, салати, рибу, морепродукти й м'ясо.
Підписуйтеся на канал «Тестовий режим» – тут усі нові заклади, варті вашої уваги
Зображення до поточного посту у каналі "Тестовий режим" - @foodkyiv
10500
24-10-23 12:44
🥘 Алекс Купер анонсує запуск нового ресторану «Наталка» в Одесі на честь своєї мами
За його словами, це буде заклад про Україну, з рідною їжею й культурним продуктом. За кухню відповідатиме шеф Андрій Северенчук.
Підписуйтеся на канал «Тестовий режим» – тут усі нові заклади, варті вашої уваги
Зображення до поточного посту у каналі "Тестовий режим" - @foodkyiv
4200
24-10-23 10:00
🥘 Попап від нью-йоркського шефа Адама Лоренса у ресторані Mirali
Адам Лоренс працює з концепцією дикої високої кухні (haute cuisine sauvage). Протягом п'яти днів він готуватиме авторські страви з сезонних і локальних продуктів у київському ресторані шефа Міралі Ділбазі.
Підписуйтеся на канал «Тестовий режим» – тут усі нові заклади, варті вашої уваги
Зображення до поточного посту у каналі "Тестовий режим" - @foodkyiv
10700
24-10-20 14:05