Повідомлення telegram каналу - @evgendoberman

Логотип телеграм спільноти - Євген Ситниченко / Криворізький район 2021-11-03

Євген Ситниченко / Криворізький район

Кількість підписників:
2289
Фото:
3180 
Відео:
955 
Посилання:
26 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Новини

Канал Євген Ситниченко / Криворізький район - @evgendoberman - №604

Добрий день! У Дніпропетровській області в цілому, і у Криворізькому районі зокрема, тривають екстрені відключення електроенергії.
Шановні, наші енергетики працюють цілодобово, у дощ і в сніг, аби налагодити стабільне електропостачання по всій Україні. Ми зі свого боку можемо і повинні їм у цьому допомогти. Вранці і ввечері обмежте використання таких електроприладів, як пральні машини, бойлери, обігрівачі, електрочайники. У кожній громаді тривають віялові відключення, тому тримайте пауербанки та телефони зарядженими, зробіть запаси води. Давайте з розумінням ставитися до таких годин без світла. Наприклад, у моїй родині вечори без електроенергії - це можливість відкласти всі справи і провести час усім разом, граючи в якусь гру, обговорюючи нову книжку чи фільм. Це прекрасна можливість кожній родині створити нові сімейні традиції.
У такій єдності і розумінні, взаємодопомозі та повазі ми здолаємо ворога! З вірою в наші Збройні Сили та нашого Президента ми переможемо в 300%. Слава Україні 🇺🇦

1500
22-12-10 11:57