Повідомлення telegram каналу - @evgendoberman

Логотип телеграм спільноти - Євген Ситниченко / Криворізький район 2021-11-03

Євген Ситниченко / Криворізький район

Кількість підписників:
2289
Фото:
3180 
Відео:
955 
Посилання:
26 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Новини

Канал Євген Ситниченко / Криворізький район - @evgendoberman - №399

Доброго вечора!
Сьогодні день у Криворізькому районі пройшов більш-менш спокійно. Лише вдень ворог обстріляв прикордонні території Зеленодольської громади, тим самим змусивши понервувати місцевих мешканців. Та, на щастя, обійшлося без постраждалих.
На решті територій Криворізького району все спокійно, без надзвичайних ситуацій. Наші мужні військові щодня самовіддано працюють на території Херсонської області. Громади Криворізького району, що межують з Херсонською та Миколаївською областями, під повним контролем Збройних Сил України. А тому, шановні, жодних причин для хвилювання немає.
У всіх громадах нашого району робота кипить. На повну силу йде підготовка до нового навчального року та опалювального сезону. Перевіряються всі будівлі комунальної власності та комунікації, які забезпечують теплопостачання громад у Криворізькому районі.
Також гуманітарний штаб адміністрації Криворізького району продовжує співпрацю з благодійними фондами України та світу, окремими благодійниками, які виявляють бажання надати мешканцям громад, внутрішньо переміщеним особам гуманітарну допомогу. Завдяки допомозі та щирій підтримці німецьких друзів, Бена Шонберга та Тетяни Король, на потреби громад було передано набори ліків та медичних препаратів. Впевнений, що ці медикаменти допоможуть нашим мешканцям повними сил та здоров'я боротися з ворогом і в майбутньому зустріти перемогу!
Шановні! Віра в наші Збройні Сили України та нашого Президента, взаємна допомога одне одному - це єдиний шлях до свободи та перемоги, а вона буде в 300%! Слава Україні 🇺🇦

2000
22-08-16 17:19